Αμφίβολοι Γιόνδης και Γεωργίου για τον Διαγόρα

Να κάνει το παιχνίδι του και στο Κιάτο και να πάρει αυτό που θέλει , είναι ο στόχος του Διαγόρα, στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον ουραγό Πέλοπα.

Οι «κυανέρυθροι» δεν εφησυχάζονται από τη θέση που κατέχει ο κυριακάτικος αντίπαλος τους, μιας και είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Μπορεί να είναι τελευταίος στη βαθμολογία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν θα αντιδράσει, μετά την βαριά ήττα από το Λουτράκι την 1η αγωνιστική.  

Εξάλλου σκοπός των παικτών του Νίκου Παντέλη, είναι να παρουσιάζονται σε κάθε παιχνίδι όσο γίνεται καλύτεροι, κυνηγώντας τη νίκη. 

Η προετοιμασία τους συνεχίσθηκε χθες στο Βοηθητικό νωρίς το απόγευμα, με το Νίκο Παντέλη να ρίχνει το βάρος στην τακτική που θα ακολουθηθεί σε αυτό το εκτός έδρας ματς.

Ο κόουτς του Διαγόρα έχει να αντιμετωπίζει προβλήματα, που βγήκαν από την προσπάθεια των παικτών, που έγινε στο ματς με την Προοδευτική. 

Ο Γιόνδης, χτύπησε στη μύτη και ακολουθεί θεραπεία. 

Παράλληλα πρόβλημα με διάστρεμμα που υπέστη στο εν λόγω παιχνίδι, αντιμετωπίζει και ο Γεωργίου και η συμμετοχή του στον προσεχή αγώνα είναι αμφίβολη.