Στη Ρόδο το Νοέμβριο ο Καραμπέτσος

Ενημερωτική επιστολή στην Αθλητική Ροδιακή, έστειλε η πρώην πρόεδρος – όπως υπογράφει- της Τοπικής Επιτροπής του βόλεϊ Τασία Καρπαθάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

Αφ ενός μεν την καθίζηση του βόλεϊ στον τόπο μας, αλλά και τον κίνδυνο μη διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων, αν πρώτα δεν βγει Διοίκηση στην Τοπική Επιτροπή.

Προαναγγέλλει την έλευση του προέδρου της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσου στο νησί μας, τον επόμενο μήνα προκειμένου να ασχοληθεί από κοντά με τα προβλήματα που έχουν τα σωματεία στην Ρόδο αλλά και τα νησιά

Αλλά και για μια ακόμα φορά μιλάει για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των σωματείων εντός των προσεχών ημερών, προκειμένου να βρεθεί λύση στο Διοικητικό πρόβλημα.

Αναλυτικότερα η ενημερωτική επιστολή της κ. Καρπαθάκη αναφέρει:   

«Αγαπητέ Κύριε Κουσκούση

Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω  για το ενδιαφέρον που δείχνετε  εσείς προσωπικά και τα μέσα επικοινωνίας που εργάζεστε για την προβολή  του  Βόλεϊ στην περιοχή μας.

Θέλω να σας ενημερώσω για τις τελευταίες εξελίξεις μετά την λήξη της θητείας του προηγούμενου Δ.Σ. της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου.

Δυστυχώς κινδυνεύουμε να μην διεξαχθούν πρωταθλήματα αν δεν βρεθούν άνθρωποι να στελεχώσουν το Δ.Σ. της Τ.Ε. και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα.

Δεν γίνεται 2-3 άτομα "να τρέχουν " όλα τα θέματα που είναι επιφορτισμένη η Τ.Ε. ( Πρωταθλήματα -ορισμούς -αποτελέσματα-βαθμολογίες -ανάπτυξη -συγκεντρωτικές επιλέκτων αθλητών -Βeach Volley- Ενημέρωση Μ.Μ.Ε- ενημέρωση ιστοσελίδας κ.α.).  

Υπήρξε εχτές επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. κο Καραμπέτσο ο οποίος μου υποσχέθηκε ότι μέχρι τον Νοέμβρη θα μας επισκεφτεί να ακούσει από κοντά τα προβλήματα  των σωματείων της περιοχής μας και ότι η Τ.Ε θα λάβει την επιχορήγηση που δικαιούται ανάλογα με τον αριθμό των αθλητών -τριών που δραστηριοποιούνται στον νομό μας.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη αναλάβαμε την  πρωτοβουλία μαζί με τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Τ.Ε κο Μαθιουδάκη Στάθη να συγκαλέσουμε νέα Γενική Συνέλευση των σωματείων,  και καλούμε και όσους ενδιαφέρονται για το υπέροχο άθλημα που υπηρετούμε να βρούμε όλοι μαζί λύση στο πρόβλημα της διοίκησης της Τ.Ε. (θα ενημερωθείτε πότε και που.)

Θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε με καλή θέληση αφού καταλάβουμε την κρισιμότητα της κατάστασης και για να προστατέψουμε το άθλημα και  τα εκατοντάδες παιδιά που ασχολούνται να βρούμε λύση.»

Η πρώην πρόεδρος της Τ.Ε.