«Μοντέλα» στον πάγκο του Κολοσσού για έβδομη χρονιά

Εν όψει του πρώτου εκτός έδρας αγώνα, όπου ο Κολοσσός H Hotels αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του με καινούριες στολές, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου επισκέφθηκαν γνωστό κατάστημα ένδυσης το οποίο ντύνει εδώ και πολλά χρόνια το τεχνικό τιμ των «θαλασσί».

Συγκεκριμένα, «το κατάστημα Roubeti Uomo, στο κέντρο της Ρόδου (Πλατεία Κύπρου 6), επισκέφθηκε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη νέα φθινοπωρινή συλλογή 2017-18.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, κ. Θάνος Ρουμπέτης, πάντα ενημερωμένος για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ξενάγησε τον προπονητή της ομάδας, Άρη Λυκογιάννη, τον άμεσο συνεργάτη του, Στάθη Νεραντζάκη, καθώς επίσης και το γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Γιώργο Γκοτζογιάννη, στους δύο ορόφους του καταστήματος κι επέλεξαν από κοινού την επίσημη ενδυμασία του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η συνεργασία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels και του καταστήματος Roubeti Uomo, το οποίο ντύνει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας στις επίσημες εμφανίσεις της εντός κι εκτός Ρόδου, γι’ ακόμη μία χρονιά φέρνει τον αέρα της διαχρονικής κομψότητας και μέσα στα γήπεδα.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Θάνο Ρουμπέτη, για την επταετή συνεργασία του με την ομάδα μας».