Εξοικείωση με συνθετικό χλοοτάπητα στον Διαγόρα

Στο γήπεδο του Ζευγολατιού θα αγωνισθεί τελικά την Κυριακή στις 16.00 ο Διαγόρας.

Οι «κυανέρυθροι» στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσουν εκεί τον Πέλοπα Κιάτου, ο οποίος έπαιξε εκεί και με το Λουτράκι την 1η αγωνιστική, προφανώς γιατί έχει προβλήματα το δικό του γήπεδο.  

Για το λόγο αυτό, οι «κυανέρυθροι» υπό την επίβλεψη του Νίκου Παντέλη και των συνεργατών του, γυμνάσθηκαν χθες στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου», το οποίο διαθέτει συνθετικό τάπητα, ανάλογο με το γήπεδο του Ζευγολατιού, σε μια προσπάθεια εξοικείωσης των παικτών με τις γηπεδικές συνθήκες του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα.

Οι παίκες του «γηραιού» μετά από τη νίκη της Δευτέρας επί της Προοδευτικής στο Δημ. Στάδιο έχουν αναπτερωμένο ηθικό, καλή ψυχολογία, και φυσικά πίστη και αποφασιστικότητα πως θα τα καταφέρουν και στο ματς αυτό. Η επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στο τέλος, απαιτεί νίκες μέσα κι έξω από το Δημ. Στάδιο.

Στον αγωνιστικό τομέα δεν προπονήθηκε χθες ο Ούγκο Πιννέιρο ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση της εποχής και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, χωρίς φυσικά να είναι κάτι τέτοιο… εμπόδιο για τη συμμετοχή του στην αποστολή και στον αγώνα της Κυριακής.

Αντίθετα με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, κανονικά προπονήθηκε χθες ο Γιόνδης,  δείγμα πώς ξεπέρασε το πρόβλημα στη μύτη, ενώ πολύ καλύτερα είναι και ο Γεωργίου ο οποίος ξεπερνάει σιγά σιγά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε μετά το ματς με την Προοδευτική.

Η προετοιμασία του Διαγόρα για τον αγώνα στο Ζευγολατιό με αντίπαλο την ομάδα του Κιάτου συνεχίζεται και σήμερα με το βάρος από τον Νίκο Παντέλη, να πέφτει στο πώς θέλει να παίξουν σε αυτό το ματς οι ποδοσφαιριστές του.