Με τον «δωδέκατο» παίκτη του  ο Ιάλυσος

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος προς την τελική επιτυχία και την κατάκτηση του στόχου  για τους παίκτες του Ιάλυσου την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Έρχεται στο «Οικονομίδειο» η ομάδα του Ζευγολατιού, που μετά από δυο ματς είναι ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα του 6ου Ομίλου. Επειδή όμως παραμένει χωρίς βαθμό ακόμα, χρειάζεται προσοχή σαν ομάδα, καθώς θέλει κι εκείνη πόντους για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι παίκτες του, συνέχισαν την προετοιμασία τους χθες το πρωί και το ίδιο θα πράξουν και σήμερα, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες αγωνιστικές λεπτομέρειες για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Ο κόουτς του Ιάλυσου και οι συνεργάτες του, δεν αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τραυματισμό ή τιμωρία ποδοσφαιριστή και τους έχουν όλους στην διάθεσή τους.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
Και σ’ αυτή την αναμέτρηση που είναι η δεύτερη σερί εντός  έδρας μετά το ματς με τη Ρόδο, οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν μαζί τους τον κόσμο τους. Είναι απαραίτητη η παρουσία των οργανωμένων και μη σε αυτό το ματς, προκειμένου να επιτευχθεί η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα που θα φέρει ψηλά τον Ιάλυσο στο βαθμολογικό πίνακα, σε μια προσπάθεια να βρεθεί όσο γίνεται κοντύτερα στον στόχο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν κινητοποιηθεί και πάλι οι «Scorpions». Κάτι ανάλογο θα γίνεται κάθε φορά που θα αγωνίζονται οι «ερυθροκίτρινοι» στην έδρα τους.