Μεταγραφές και κάλεσμα από την Ασπίδα Σαλάκου

Τον κόσμο κοντά της θέλει η Ασπίδα Σαλάκου σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα της στη Γ’ Κατηγορία μετά από έναν χρόνο αγωνιστικής απραξίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» με διοίκηση, της οποίας επικεφαλής είναι ο Γιώργος Αγρέλλης, συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με νέο ρόστερ, αφού λόγω της …διάλυσής τους υπήρχαν μόλις τρία δελτία ποδοσφαιριστών στο δυναμικό τους.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας της ομάδας από τη Σάλακο θα διεξαχθεί την Κυριακή 15.30 εντός έδρας με τους Ατρόμητους για το Κύπελλο, και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, αντιμετωπίζοντας στην επόμενη φάση, εάν προκριθεί, το δυνατό Ιάλυσο.

Εκτός των παραπάνω, με ανακοίνωσή η Ασπίδα, δίνει τα ονόματα των οκτώ νέων μεταγραφικών της αποκτημάτων.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας μετά από έναν χρόνο αγωνιστικής απραξίας, επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ. Ως διοίκηση, έχοντας νέες ιδέες και πραγματοποιώντας τον απαιτούμενο σχεδιασμό, θέλουμε κοντά μας όλο τον κόσμο της Σαλάκου.

Παλιούς παράγοντες, βετεράνους της ομάδας αλλά και το φίλαθλο κόσμο στο ξεκίνημα μας την Κυριακή με τους Ατρόμητους Ρόδου, μια νεανική, σοβαρή και πάντα υπολογίσιμη ομάδα. Καθένας, ο οποίος θέλει να βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο τη διοίκηση είναι ευπρόσδεκτος, ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σωστά σε όλους τους τομείς.

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς βία στα γήπεδα, ενώ θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, που έως τώρα έχουν βοηθήσει το σύλλογο, πολύ ή λίγο.

Τέλος, θέλουμε να ανακοινώσουμε τις νέες μας μεταγραφές στην προσπάθεια για ένα όσο γίνεται πιο δυνατό ρόστερ.

Αυτές είναι οι παρακάτω:

-Ευθύμιος Εξαδάκτυλος-Μέσος από τον Ηρακλή Μαριτσών

-Λευτέρης Τεχνίτης-Αμυντικός από τη Χάλκη

-Αντώνης Ταβερνάρης-Αμυντικός από Νηρέα

-Παναγιώτης Αναγνώστου-Μέσος (δανεικός) από το Φοίβο

-Δημήτρης Καραγιάννης-Επιθετικός από τον Ακουσίλαο

-Νίκος Μάχλης-Μέσος από το Δαμάγητο

-Έντι Σπάτα-Αμυντικός από την Κατταβιά

-Μιχάλης Πατηνιώτης-Μέσος από το Εφηβικό του Φοίβου.

 

*Οποιοσδήποτε θέλει να προμηθευτεί κάρτες διαρκείας της ομάδας, οι οποίες κοστίζουν 30 ευρώ, μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο, Γιώργο Αγρέλλη, καλώντας στο 6936737850.»