Για τον Τσαμπίκο Κολιού που έγινε άγγελος…

Ισως η πιο δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη ποδοσφαιρική αποστολή της ζωής τους περιμένει αύριο τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι θα υποδεχθούν την Κατταβιά στη βαριά σκιά της τραγικής απώλειας του ιδιαίτερα αγαπητού παράγοντα του συλλόγου, Τσαμπίκου Κολιού, σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Ο άτυχος Τσαμπίκος κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Αρχάγγελο μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης. Το στερνό αντίο του είπαν, με δάκρυα στα μάτια, εκατοντάδες άνθρωποι και σύσσωμα τα μέλη της οικογένειας τους του Άρη, με πρώτους τους ποδοσφαιριστές, με πολλούς εκ των οποίων ήταν καλός φίλος.

 Το κλίμα στον Αρχάγγελο παραμένει βαρύ και πένθιμο, ουδείς στην ομάδα, η οποία είναι συναισθηματικά τσακισμένη, έχει το μυαλό του στην μπάλα και το αυριανό παιχνίδι το αντιλαμβάνονται οι πάντες πρωτίστως ως ένα πρώτο ποδοσφαιρικό μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο Τσαμπίκο. Ο σύλλογος έχει οργανώσει μία σεμνή και λιτή τελετή μνήμης, στην έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια. Είναι δε βέβαιο πως οι εξέδρες του γηπέδου θα γεμίσουν, ώστε το χειροκρότημα των φιλάθλων  να ακουστεί μέχρι τον ουρανό. Για τον Τσαμπίκο που έφυγε νωρίς και τόσο άδικα…