Παράδειγμα προς μίμηση ο γονιός – εθελοντής!

Η εθελοντική προσφορά του Κώστα Παπαναστασίου στην ομάδα της Δωδεκανήσου, με αφορμή τη συμμετοχή του γιου του, Γιώργου, εκτιμήθηκε δεόντως από τους διοικούντες τον σύλλογο και τον καλωσόρισαν κι επίσημα στην οικογένεια των κυπελλούχων Ελλάδας: «Δίπλα στη νέα προσπάθεια της ομάδας θα βρίσκεται ο Κώστας Παπαναστασίου, πατέρας του Γιώργου, που είναι αθλητής του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Ο Κώστας Παπαναστασίου είναι ένας ακούραστος εργάτης και σε ό,τι του ζητηθεί είναι πάντα παρών. Ο ίδιος θ’ αποτελέσει το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση και τους προπονητές - αθλητές, φροντίζοντας πάντα για την καλύτερη και ομαλή λειτουργία της ομάδας μας στις προπονήσεις και τους αγώνες».

Εξάλλου, προγραμματίστηκε την προσεχή Τρίτη η επίσκεψη των αθλητών στη γενική κλινική Euromedica προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που ξεκινάει με τα παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδας το Νοέμβριο.

Ο σύλλογος υπογραμμίζει ότι «η κλινική Euromedica βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας και εκ των προτέρων ευχαριστούμε θερμά το γενικό διευθυντή κ. Δημήτρη Ασημακίδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή συμπαραστέκεται στην προσπάθειά μας. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε προκαταβολικά το προσωπικό της γενικής κλινικής Euromedica, το οποίο θα είναι εκεί για την άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία των αθλητών μας».