Όπου ανακατεύτηκαν «μπάχαλο» τα έκαναν

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η τοπική μας αστυνομία. Με τα βενζινοκίνητα περιπολικά και υπηρεσιακά αυτοκίνητα  να έχουν τραβήξει χειρόφρενο, επειδή το υπουργείο προστασίας του πολίτη δεν έχει εγκρίνει ακόμα κονδύλιο πληρωμής των καυσίμων που χρειάζονται.

Με τους μάχιμους αστυνομικούς  να βρίσκονται σε απόγνωση. Με τους πολίτες να μην έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει επακριβώς, πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

Οι μοναδικοί που βρίσκονται σε πραγματική... νιρβάνα, είναι οι περισσότεροι από αυτούς που μας εκπροσωπούν – υποτίθεται. Οι οποίοι είτε δεν έχουν κατανοήσει την τραγικότητα της κατάστασης, είτε εσκεμμένα παριστάνουν τους... κινέζους σφυρίζοντας αδιάφορα, μην τυχόν και... κακοκαρδίσουν κανένα αφεντικό που κατοικοεδρεύει εντός ή πέριξ της Πλατείας Συντάγματος.

Για μια ακόμα φορά το κράτος των Αθηνών, φτύνει κατάμουτρα τη Ρόδο και τους κατοίκους της, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις και τα προβλήματα που προκύπτουν από την τσαπατσουλιά και την ανικανότητά τους.

Ξέρουν ότι εμείς εδώ, θα το καταπιούμε κι αυτό. Τα γιατί είναι πολλά και γνωστά. Το πιο σημαντικό, ότι οι εκπρόσωποί μας, μοιάζουν να κατοικούν σε άλλο πλανήτη.

Δεν βλέπουν, δεν αξιολογούν, δεν παρακολουθούν την επικαιρότητα και τις αποκαλύψεις των τοπικών μέσων ενημέρωσης που εκφράζουν την αγωνία και τον αγώνα των κατοίκων των νησιών μας,  όχι μόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά και για πολλά άλλα.
Κυρίως όμως, έχουν αποκοπεί εντελώς από την αληθινή κοινωνία. Η οποία δεν έχει καμία μα καμία σχέση ούτε με τους αυλικούς που τους περιτριγυρίζουν, ούτε με τις παρεούλες που χαριεντίζονται.

Αυτή την κοινωνία οι περισσότεροι από αυτούς πια, δεν τολμούν να την κοιτάξουν κατάματα, ούτε καν να την πλησιάσουν. Αλάργα βρίσκονται και καλά κάνουν. Γιατί όπου έχουν ανακατευτεί, με την ανικανότητα που τους διακρίνει, μπάχαλο τα έκαναν...!