Ο 18χρονος  Κουλουμπράκης η έβδομη μεταγραφή του Διαγόρα

Τελείως αλλαγμένος και πολύ νεανικός θα εμφανιστεί ο Διαγόρας στο νέο πρωτάθλημα ανδρών Δωδεκανήσου. 

Στο καινούριο του ρόστερ προστέθηκαν αυτό το καλοκαίρι οι Μάνος Δεληγιαννάκης από τον Ιάλυσο, Γιώργος Βασιλειάδης από την Καλλιθέα, Άγγελος Μαρινάκης από την Ελπίδα, Σταύρος Μόραλης από το εφηβικό του Κολοσσού, Γιώργος Γεωργουλάκος από την Καλαμάτα 1980 και Ζαχαρίας Καλούτσικος από τον Παναθλητικό. 

Παρότι η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει εδώ και καιρό(!), ο «γηραιός» ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 18χρονου Γιάννη Κουλουμπράκη ο οποίος προπονείται ήδη με την ομάδα του Κυριάκου Μάγου: «Ένας ακόμη αθλητής εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας. 

Πρόκειται για τον Γιάννη Κουλουμπράκη, που είναι 18 ετών, έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται στη θέση 3. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ελπίδα Πεταλούδων.

Μιλώντας για τη νέα του ομάδα, ο Κουλουμπράκης είπε: “Είναι τιμή μου που παίζω σ’ ένα τόσο ιστορικό σωματείο, όπως είναι ο Διαγόρας. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ μ’ έναν αξιόλογο προπονητή, όπως είναι ο Κυριάκος Μάγος. Το κλίμα είναι πολύ θετικό. Έχω δέσει καλά με τα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη χημεία της ομάδας”».