Απαραίτητο το  τρίποντο για τον Ιάλυσο

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 6ο όμιλο, είναι καθοριστική για τον Ιάλυσο, που δεν έχει άλλα περιθώρια βαθμολογικής απώλειας.

Υποδέχεται αύριο στις 16.00 στο «Οικονομίδειο» την ομάδα του Ζευγολατιού και είναι μονόδρομος γι’ αυτόν η νίκη, κάτι που έχει δηλώσει από την αρχή της εβδομάδας, ο τεχνικός Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Οι «ερυθροκίτρινοι» προπονήθηκαν και χθες κανονικά και έριξαν το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσουν σε αυτό το ματς, αφού έχουν διαβάσει πρώτα τον αντίπαλο τους.

Ο κόουτς της ομάδας δεν έδειξε να θέλει να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με εκείνη που παρέταξε κατά της Ρόδου , αλλά και μέχρι χθες, δεν πρόδωσε τον σχεδιασμό του, για τους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς κατά του Ζευγολατιού. 

Το πρόγραμμα για την ομάδα του νησιού μας περιλαμβάνει και σήμερα προπόνηση. Είναι πολύ πιθανόν ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, να τους καλέσει όλους στο γήπεδο κι εκεί να επιλέξει τους δεκαοκτώ.

Στο μεταξύ ανάλογη θα πρέπει να είναι η στήριξη και από την εξέδρα για τον Ιάλυσο. Οι οργανωμένοι έχουν κινητοποιηθεί και γι’ αυτό το παιχνίδι και θα υποστηρίξουν όσο γίνεται τους παίκτες της ομάδας  για να φτάσουν στη νίκη.