Δόθηκαν τα εισιτήρια για τον τελικό του Run Greece

Στα γραφεία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στην πόλη της Ρόδου, μέλους του ομίλου ERGO, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση για την απονομή των εισιτηρίων στους νικητές ανά ηλικιακή κατηγορία του δρόμου 5χλμ. στο Run Greece Ρόδου. Αυτά αφορούν τη συμμετοχή τους στον τελικό 3.000μ. της Αθήνας τη 12η Νοεμβρίου, παράλληλα με τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, έχοντας τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Από την εταιρεία, παρόντες ήταν ο Ιωάννης Παπουτσάς, διευθυντής πωλήσεων εταιρικού δικτύου ERGO και ο διευθυντής του γραφείου Ρόδου, Μιχάλης Μπιλλιάς. Τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ, Μιχάλης Παυλούς, την ΕΑΣ ο πρόεδρος, Βασίλης Ζήκας και ο τεχνικός σύμβουλος, Σάββας Διακονικόλας, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο σύμβουλος, Δημήτρης Τσοπανάκης και το Δήμο Ρόδου ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Στέφανος Κυριαζής.

Η ERGO ασφαλιστική, χορηγός του ΣΕΓΑΣ, αναλαμβάνει τα έξοδα της μετακίνησης της ομάδας, αποτελούμενης από δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες, όπως επίσης τη διαμονή και διατροφή στην Αθήνα.

Στην Αθήνα λοιπόν, ως ομάδα του Νοτίου Αιγαίου στον αγώνα δρόμου με σκοπό την όσο γίνεται μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων, θα είναι οι Νικόλαος Ρουσούλης, Παναγιώτης Τσώκος, Μιχάλης Μαρκόπουλος, Αικατερίνη Κάτρη, Αικατερίνη Χειμωνέτου, Σταματία Νικηταρά, Εμμανουήλ Βασιλειάδης, Αγγελική Φώτου, Χρήστος Παγκράτης, Μαρία Τζίνη, Νικόλαος Γκελερής, Βαλερί Σαμοθράκη, Ιωάννης Βαγιανάκης, Μαρία Θυμιανού, Κωνσταντίνος Αβραμίδης-Ιωαννίδης, Χρυσάνθη Καράκιζα-Παπαθαρρενού, Σταύρος Παπαχριστοδούλου, Αριστονίκη Χριστοφοράκη, Βασίλειος Λιάς και Μαρία Μιχελή.