Να ντουμπλάρει τις νίκες του θέλει ο Διαγόρας

Την πρώτη του έξοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πραγματοποιεί σήμερα ο Διαγόρας. Μετά τη νίκη επί της Προοδευτικής, πάει σήμερα στο Ζευγολατιό για να αντιμετωπίσει στο ματς της 3ης  αγωνιστικής τον Πέλοπα Κιάτου, ο οποίος είναι άποντος μέχρι τώρα και στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σκοπός βέβαια των «κυανέρυθρων», είναι να ντουμπλάρουν τις νίκες τους. Και μπορούν να το πράξουν, καθώς και σε καλή κατάσταση βρίσκονται, αλλά και καλή ψυχολογία έχουν.  

Ο Νίκος Παντέλης παίρνει μαζί του για το σημερινό παιχνίδι όλους τους «ετοιμοπόλεμους» και ανακοίνωσε την αποστολή μετά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση.

Της αποστολής μετέχει για πρώτη φορά φέτος ο Μολδαβός,  Ίων Μπουρλάτσου, ενώ έμειναν στη Ρόδο οι τραυματίες, οι ανέτοιμοι, αλλά και οι υπεράριθμοι.

Συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι εκτός αποστολής είναι ο Βραζιλιάνος Ούγκο Πινέιρο, ο οποίος προσβλήθηκε από την ίωση της εποχής και θεωρήθηκε ανέτοιμος, καθώς δεν προπονήθηκε σχεδόν καθόλου όλη την εβδομάδα.

Ανέτοιμος για την αποστολή κρίθηκε και ο Γιάννης Καρπαθάκης, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Κώστας Χειμωνέττος, όπως και οι Μπαμπανιώτης, Υφαντίδης.

Φυσικά δεν είναι ακόμα έτοιμοι για αποστολή οι ακολουθούντες ειδικό πρόγραμμα Τάσος Κιοσέογλου και Γιάννης Καλημέρης

Οι δεκαοκτώ της αποστολής για τον αγώνα με τον Πέλοπα Κιάτου στο Ζευγολατιό (16.00) είναι οι Μπουρλάτσου, Παυλίδης, Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Παναγιωτίδης, Ρούνιτς, Τσαγκάρης, Σαμολαδάς, Σουάνης, Λάμπρου, Προβατίδης, Βασιλείου, Συλιγαρδάκης, Γιόνδης, Γεωργίου, Σκάρος, Βελέτης, Βελλίνης.