Στο δρόμο της νίκης ο Ιάλυσος

Η πορεία προς την επιτυχία, απαιτεί σήμερα νίκη από τον Ιάλυσο. Η 3η αγωνιστική φέρνει στις 16.00 στο «Οικονομίδειο», αντίπαλο της ομάδας του Αλέξανδρου Αλεξιάδη το Ζευγολατιό, που είναι ουραγός στην βαθμολογία έχοντας δυο ήττες σε ισάριθμες συναντήσεις.

Οι «ερυθροκίτρινοι» αντιμετωπίζουν το σημερινό παιχνίδι με αρκετή σοβαρότητα, καθώς είναι γι’ αυτούς μονόδρομος η νίκη και η κατάκτηση του πρώτου τρίποντου στο πρωτάθλημα.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης γύμνασε και χθες τους παίκτες του σε θέματα τακτικής που θα ακολουθηθούν στον αγώνα και το σπουδαιότερο για κείνον, είναι αφ ενός πώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και αφ ετέρου το γεγονός, πώς οι ποδοσφαιριστές του έχουν καταλάβει την σπουδαιότητα του σημερινού αγώνα.

Ο κόουτς του Ιάλυσου εν όψει του σημερινού παιχνιδιού αρκέσθηκε να πει πώς  «Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Δουλέψαμε αρκετά γι’ αυτό το παιχνίδι για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με το Ζευγολατιό. Οι παίκτες έχουν προετοιμασθεί για το σημερινό αγώνα σε όλους τους τομείς, για να δώσουν το 100% και αν χρειασθεί και παραπάνω, για να κατακτήσουμε τη νίκη. Περιμένουν μέρες τώρα το σημερινό ματς και το θέλουν πολύ».

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης  δεν ανακοίνωσε δεκαοκτώ, αλλά κάλεσε όλους τους παίκτες στο γήπεδο για το ματς με το Ζευγολατιό. Δεν αποκλείονται πάντως ακόμα και αλλαγές συγκριτικά με τους έντεκα  που παρέταξε στο ματς με τη Ρόδο.