Αγιασμός στο γραφείο  των συνταξιούχων του δημοσίου

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:30 πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο των Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Δωδεκανήσου αγιασμός για το ξεκίνημα της νέας περιόδου του Συνδέσμου.

Το Γραφείο γέμισε από συνταξιούχους –μέλη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δ.Σ. Τον αγιασμό ετέλεσε ο νέος Επίσκοπος της πάλαι ποτέ Διαλαμψάσης Επισκοπής Ολύμπου κ.κ.Κύριλλος, ο οποίος έχει χειροτονηθεί βοηθός Επισκόπου του Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ευχαρίστησε τον νέο Επίσκοπο και εκ μέρους του Δ.Σ. του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο θεάρεστο έργο του.


Τον καλωσόρισε με ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί ο νέος Επίσκοπος Ολύμπου κατάγεται από το χωριό της Ρόδου Αρχίπολη, εκεί όπου ο Πρόεδρος υπηρέτησε επί 12 χρόνια ως δάσκαλος και μάλιστα είχε και τους γονείς του μαθητές.
Στη συνέχεια  ευχήθηκε σε όλα τα μέλη υγεία και κάλεσε τους συνταξιούχους να συσπειρωθούν γιατί  οι καιροί  «ου μενετοί».

Ακολούθησε συζήτηση και κεράσματα. Την εκδήλωση κατέγραψε ο τηλεοπτικός  σταθμός  ΘΑΡΡΙ, τον οποίον και ευχαριστούν τα μέλη του Δ.Σ.