Έτοιμοι για αγώνες Σταματίου και Κρίτσα

Δυο διαιτητές από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου στο βόλεϊ είναι ήδη στους πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών του αθλήματος κι έτοιμοι να διευθύνουν αγώνες, όποτε υπάρξουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις  και κληθούν να το κάνουν.

Πρόκειται για το Σωτήρη Σταματίου και τη Νικολέτα Κρίτσα, οι οποίοι παρακολούθησαν στις Σέρρες πρόσφατα το ετήσιο σεμινάριο επιμόρφωσης διαιτητών.

Ο Σωτήρης Σταματίου είναι ήδη στη λίστα που έχει καταρτισθεί για τους αγώνες της Α2 των ανδρών. Ενδέχεται να τον δούμε ακόμα και να διαιτητεύει παιχνίδι του «Ροδίων Αθλησις» τη φετινή περίοδο και η Νικολέτα Κρίτσα, είναι ήδη σε αυτή των διαιτητών που μπορούν να σφυρίξουν στους αγώνες της Α2 των γυναικών.

Αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΔΠΕ θέλησε να συγχαρεί και δημόσια τους δυο δικούς του διαιτητές με το συγχαρητήριο του να αναφέρει:

«Ο ΣΥΔΠΕ ΔΩΔ/ΣΟΥ συγχαίρει τα μελή του:     

ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (Α’ ΟΔΒΕ) και  ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΡΙΤΣΑ (Β’ ΟΔΒΕ) για την επιτυχία τους στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του ετήσιου σεμιναρίου επιμόρφωσης διαιτητών που διεξήχθη την 23/9/2017 στις Σέρρες. Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και στο μέλλον».