Σπουδαία φιλικά δίνει ο Φοίνικας

Ο Φοίνικας έχει και φέτος, τουλάχιστον σε ότι αφορά το ανδρικό του τμήμα, μεγαλεπήβολους στόχους. Θα επιζητήσει και πάλι την κατάκτηση του τίτλου και μέσα από τους αγώνες μπαράζ, την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Νίκος Αντωνιάδης και φέτος, θέλει να κάνει καλή προετοιμασία με τους αθλητές του, την οποία να συνοδεύσει με γερά φιλικά παιχνίδια.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ήδη έχουν κλεισθεί σημαντικά φιλικά προκειμένου ο Φοίνικας να είναι έτοιμος για κατακτήσεις και φέτος.

-Στις 21 και 22 Οκτωβρίου θα δώσει φιλικά παιχνίδια με την ομάδα των Αθλοπαιδιών της Κω, κάτι που αποτελεί γερή προετοιμασία και για τους «οράνιε» του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου, εν όψει της συμμετοχής τους στην Α2 βόλεϊ των Ανδρών

Παράλληλα η Διοίκηση του συλλόγου, θέλει να έχουν επιτυχημένη πορεία και τα άλλα τμήματα. Οι νεανίδες του Φοίνικα ξεκινούν το πρωτάθλημα τους στις 21 Οκτωβρίου, αντιμετωπίζοντας το αντίστοιχο συγκρότημα του Ροδίων αθλησις, ενώ στις 28 τα κορίτσια θα ταξιδέψουν στην Κω, για τον αγώνα με τις Αθλοπαιδιές.