Πρόκριση στο… ρελαντί για τον Ευκλή

Σ’ ένα παιχνίδι ορόσημο για τους οικοδεσπότες, καθώς διεξήχθη στο ανακαινισμένο γήπεδο Θεολόγου με συνθετικό πλέον τάπητα, ο τοπικός Δαμάγητος στην πρώτη του επίσημη φετινή αναμέτρηση ηττήθηκε 4-0 από τον Ευκλή κι έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο 12’ ο Τομάζος με απευθείας φάουλ έβαλε μπροστά τους Σορωνιάτες και στο 49’ ο Κορκίδας έπιασε ένα σουτ ανάμεσα στο κέντρο και τη μεγάλη περιοχή για το 0-2.

Καθώς τα πράγματα είχαν κατά πολύ ξεκαθαρίσει, ο Ευκλής τα έκανε πιο απλά πια 56’ με σκόρερ το Λολάκη ύστερα από κοντινό σουτ, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Κουντουράκης με πλασέ στο 62’.

Ο αγώνας αυτός άργησε να ξεκινήσει περίπου μισή ώρα, αφού ο γιατρός από λάθος συνεννόηση δεν μπορούσε να είναι εγκαίρως στο γήπεδο.

Καλή ήταν η διαιτησία του Τάσου Γιαννουκά και των βοηθών του, Τσιβίτη και Αλεξίου.

Δαμάγητος: Χατζηνικόλας, Σαΐτης Χ., Σαΐτης Α., Χριστόφ, Γρηγοριάδης, Τσίγκριλας (87’ Παπακωνσταντίνου), Λενιού (74’Καρπαθάκης), Κουτσουμπάρης (62’ Ζερβός), Κρητικός, Γρηγοριάδης, Κυριαζάκος (58’ Χατζησάββας).
Ευκλής: Μακαρούνας, Χατζηκυριάκος, Λολάκης, Λαθούρης, Τομάζος, Σιαναβέλης, Κορκίδας, Αγγελής (62’ Χειμωνέτος), Λαός, Γιορδαμνής (54’ Πατάκας), Κουντουράκης.