Η Κατταβιά έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα στον Αρχάγγελο...

Αλώβητη παρέμεινε για άλλη μια αγωνιστική και μάλιστα εκτός έδρας με ισχυρό αντίπαλο η ομάδα της Κατταβιάς.

Αυτή τη φορά πέρασε από το γήπεδο του Αρχαγγέλου, υποχρεώνοντας και τον Άρη σε βαθμολογική απώλεια, μετά τον Κλεάνθη, καθώς κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (0-0) με χαρακτηριστική άνεση.

Οι παίκτες του Μανώλη Φρατζή έκλεισαν τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην εστία τους και εκτός από δύο περιπτώσεις σ’ όλο το παιχνίδι, δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τους επιθετικούς της γηπεδούχου ομάδας.
Μάλιστα έχουν το δικαίωμα να φωνάζουν και για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 65’ σε τράβηγμα του Στεφανάκη από τον Χατζηπέτρο.

Από την πλευρά τους οι Αρχαγγελίτες αν και είχαν την κυκλοφορία της μπάλας δεν μπορούσαν να πλησιάσουν την εστία των αντιπάλων τους. Ανακόπτωνταν πολύ εύκολα από τους αμυντικούς της Κατταβιάς που πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα. Πλην δύο περιπτώσεων σε φάσεις διαρκείας, δεν έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν οι παίκτες του Στάθη Φαρμακίδη.

Μετά το 75’ φάνηκε να υπάρχει μια κόπωση στους φιλοξενούμενους, οι Αρειανοί πίεσαν περισσότερο, αλλά και πάλι δεν βρήκαν τις επιθετικές λύσεις, με αποτέλεσμα το 0-0 να κρίνεται δίκαιο.

Φάσεις:
43’ Ο Γκίκας επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα αντί για την εστία βγήκε πάσα στον Μπαϊρακτάρη που μέσα από την περιοχή και από πλεονεκτική θέση, αστόχησε στέλνοντας την απελπιστικά άουτ.

53’ Ο Κρεκούκιας από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

64’ Ο Αξιώτης εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα, σημαδεύοντας το κεφάλι του Πομπού που έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Παπαβεργής μπλόκαρε στεθερά.

65’ Ο Στεφανάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και στην προσπάθεια του να περάσει τον Χατζηπέτρο, αυτός τον τράβηξε κι έπεσε στο έδαφος. Ο διαιτητής έδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να διαμαρτυρηθούν έντονα για το μη καταλογισμό πέναλτι.

74’ Ο Χατζηπέτρος εκτέλεσε κόρνερ, ο Πάππα στο πρώτο δοκάρι προσπάθηκε να διώξει με το κεφάλι, δίνοντας όμως ύψος στη μπάλα. Στη συνέχεια Σαλαμαστράκης και Παπαβεργής προσπάθησαν ταυτόχρονα να απομακρύνουν, αλλά η μπάλα έφτασε στον Μπαϊρακτάρη που έκανε το σουτ, ο Παπαβεργής απέκρουσε ασταθώς και ξαναπήγε στον επιθετικό του Άρη που έκανε νέο σουτ, αλλά προς της γραμμής του τέρματος και του Πομπού που ήταν έτοιμος να τη σπρώξει στα δίχτυα, ο Πάππα έδιωξε με το κεφάλι σε νέο κόρνερ.

79’ Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Πομπού μέσα στηνπεριοχή από το Σαλαμαστράκη.

Καλύτεροι από τον Άρη ήταν οι Αξιώτης, Κρεκούκιας και Χατζηπέτρος, ενώ από την Κατταβιά οι Σαλαμαστράκης, Μαντινάος και Κιλασίν Χ., χωρίς ωστόσο να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Καλή η διαιτησία των Τσοπανάκη, Μοσχάτου, Βλάχου, που ελέγχεται μόνο για τη φάση του 75

Οι συνθέσεις:
Άρης: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Πομπός, Κρεκούκιας, Γκίκας, Αξιώτης, Κοντόγιαννος (75’ Ζαρκαδούλας), Μπαϊρακτάρης 92’ Κολλιού), Μάλλιος, Χατζηλιόντας, Χατζηπέτρος.
Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Μαριεττάκης, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος, Πάππα (92’ Κιλασίν Κ.), Στεφανάκης (82’ Ανδρεόπουλος), Νασόπουλος, Σιέχ, Κούτσι (67’ Μήτρου).