Μοναδική εμπειρία για τον Γρύλλη

Μια μοναδική εμπειρία έζησε ο νεαρός Κώος οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, Σταύρος Γρύλλης στις 7 και 8 Οκτωβρίου, όταν βρέθηκε στις Σέρρες για τον αγώνα «King of Nations» ως μέλος της κυπριακής αποστολής.

Ο ίδιος περιγράφει τη σημαντική συμμετοχή του με ανακοίνωση, όπως παρακάτω:

«Στις 07-08/10/2017 βρέθηκα στην πίστα των Σερρών προκειμένου να συμμετάσχω στον τελικό αγώνα της  παγκόσμιας  διοργάνωσης King of Nations ως μέλος της κυπριακής αποστολής. Αυτή η ευκαιρία ήταν μοναδική για μένα, και ευχαριστώ πολύ το Power Drift Club που κατάφερε να με εντάξει στην ομάδα του αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια που όριζε η νομοθεσία της χώρας μου.

Σημαντική ήταν επίσης, αφού θα δοκίμαζα για πρώτη φορά το νέο μου αυτοκίνητο, ένα Toyota AE86 το οποίο αποτελούσε για μένα όνειρο χρόνων! Συμμετέχοντας στην κατηγορία Rro είχα να αντιμετωπίσω περίπου 50  οδηγούς. Οι 32 μόνο, μετά τα βαθμολογημένα περάσματα θα  μπορούσαν να συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Ήμουν μέσα σε αυτούς αφού απέσπασα 78,10 βαθμούς, φθάνοντας στην 16η θέση της βαθμολογίας.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η δοκιμασία των διπλών αναμετρήσεων! Πρώτη πρόκληση για μένα ήταν η μάχη με τον Γάλλο πρωταθλητή Ευρώπης το 2016, Nicolas Delorme!

Αφού βγήκα νικητής από αυτή τη μάχη και μάλιστα μετά από επαναληπτικά περάσματα, μπήκα στην 16αδα!

Η μάχη όμως για την 8δα χάθηκε μετά την αναμέτρηση μου με τον πολύ δυνατό Κύπριο οδηγό και πρωταθλητή Κύπρου, Γιώργο Χριστοφόρου (Έλα Κόκο). Η εμπειρία αυτή ήταν μοναδική και θα μου μείνει αξέχαστη!

Χαίρομαι που ήταν δίπλα μου και την μοιράστηκα μαζί τους, η  οικογένεια μου και πολλοί  καλοί φίλοι που ταξίδεψαν μαζί μου μέχρι τις Σέρρες  και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την αγάπη που μου έδειξε και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου!»