Αθωώθηκε 64χρονος κατηγορούμενος για βιασμό Αγγλίδας πριν 18 χρόνια στη Ρόδο

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου 64χρονος που κατηγορούνταν για το βιασμό Αγγλίδας τουρίστριας πριν από 18 χρόνια στο Φαληράκι της Ρόδου!

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όλα έγιναν το 1999 στο Φαληράκι όπου διατηρούσε νυκτερινό κατάστημα μαζί με ένα ακόμη άτομο ο 64χρονος. Στις 13 Σεπτεμβρίου ο 64χρονος γνωρίστηκε με τέσσερις αλλοδαπές από την Αγγλία και λίγη ώρα αργότερα πήγε σε διπλανό κατάστημα με μία εξ αυτών για φαγητό.

Μετά το φαγητό και προτού επιστρέψουν στο κατάστημά του, ο 64χρονος ισχυρίζεται ότι η αλλοδαπή άρχισε να τον προκαλεί και μάλιστα πήρε το χέρι του με το οποίο και υπήρξε μερικώς ρήξη του παρθενικού της υμένα.

Ο ίδιος είπε πως όλα έγιναν με την θέληση της αλλοδαπής και πως εκείνος καμία ικανοποίηση δεν είχε, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η Αγγλίδα δεν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορουμένου λόγω αμφιβολιών, πρόταση με την οποία συμφώνησε και ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Στέλιος Αλεξανδρής ο οποίος και επεσήμανε και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που είχε γίνει στην αλλοδαπή.

Σύμφωνα με αυτά, υπήρξε μερική ρήξη παρθενικού υμένα, δεν υπήρξαν όμως σημάδια πάλης ή άλλα σημάδια βίας.

Τελικά το δικαστήριο έκρινε αθώο λόγω αμφιβολιών τον 64χρονο.