Παράπονα από τον Αστέρα Παστίδας

Με πολλά παράπονα επέστρεψαν από το ματς με τον ΑΕΡΑ οι «κυανόλευκοι» του Αστέρα Π., όχι τόσο για την ήττα, αλλά για τα διαδραματισθέντα σε ότι αφορά τον ορισμό της έδρας του αγώνα, αλλά και τη διαιτησία του Αντώνη Παπαβασιλείου.

Ο αγωνιστικός χώρος και τα σφυρίγματα του διαιτητή στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του Κώστα Πάττα

Σε ότι αφορά τον ορισμό του αγώνα σε ένα τέτοιο γήπεδο, οι Διοικούντες τόνιζαν και χθες, θα πρέπει να καταλογισθούν ευθύνες σε εκείνον ή εκείνους που έδωσαν την άδεια να παιχτεί ποδοσφαιρικό παιχνίδι σε ένα τέτοιο γήπεδο. «Αυτός ο αγωνιστικός χώρος  δεν προάγει το ποδόσφαιρο» τόνιζαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Αστέρα που εξακολουθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ δεν έκρυβαν και τα παράπονα για τη διαιτησία Παπαβασιλείου.

Οι δηλώσεις που έγιναν από τον προπονητή της ομάδας Κώστα Πάττα αναφέρουν: «Πήγαμε πολύ καλά σαν ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Κάναμε όμως και λάθη που θα τα δουλέψουμε στην προπόνηση για να μην επαναληφθούν σε άλλα παιχνίδια. Διατηρούμε τα παράπονα μας για τη διαιτησία του κ. Παπαβασιλείου στο ματς με τον ΑΕΡΑ. Αισθανόμαστε πώς πολεμάμε μόνοι εναντίον όλων.

Παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το στόχο μας, έχοντας το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία.

Νομίζω όμως σε ότι αφορά το παιχνίδι στα Αφάντου, πώς θα πρέπει να γίνει ένας έλεγχος για το ποιος έδωσε την άδεια να διεξαχθεί το παιχνίδι σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο…Ξέρω πώς δεν πρόκειται να βρω το δίκιο μου, αλλά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να λέγονται…».