Επίσκεψη Ιατρικού κλιμακίου της Λέσχης Lions Ρόδου στο Ασκληπειό

Η Λέσχη Lions Ρόδου, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της, οργανώνει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, ιατρική εξόρμηση στο Ασκληπειό Ρόδου, για να καλύψει τυχόν ανάγκες των κατοίκων της Νότιας Ρόδου.

Η δράση, τελεί υπό την αιγίδα του μέλους μας Ιωάννη Χατζηλαζάρου και οργανώνεται από την Επιτροπή Υγείας της Λέσχης, σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ασκληπιείου, Μαρίας Εμμανουήλ Παπαβασιλείου.

Εκτός από τους ενήλικες κατοίκους της περιοχής, που επιθυμούν να εξεταστούν από ιατρό των παρακάτω ειδικοτήτων, θα κληθούν και οι μαθητές του δημοτικού σχολείου για ένα προληπτικό οδοντιατρικό και οφθαλμολογικό έλεγχο. Οι ιατροί θα εξετάσουν δωρεάν.

Το ιατρικό κλιμάκιο, που καλύπτει μεγάλο αριθμό ειδικοτήτων, αποτελείται από τους πιο κάτω ιατρούς:
1. Γιακουμάκη Βασίλη Ακτινοδιαγνώστη, μέλος της Λέσχης.
2. Δέδε Μιχαλία Οδοντίατρο, μέλος της Λέσχης.
3. Θεουλάκη Παναγιώτη Οφθαλμίατρο, υποψήφιο μέλος της Λέσχης.
4. Μιχάλαρο  Χρήστο ΩΡΛ, φίλο της Λέσχης.          
5. Μπακίρη Παύλο Καρδιολόγο, μέλος της Λέσχης.
6. Νικολάου Χάρη Ορθοπεδικό, μέλος της Λέσχης.
7. Σαββίγκο Μιχαήλ Δερματολόγο, μέλος της Λέσχης.
8. Τσιρίμπη Γιάννη Οδοντίατρο, μέλος της Λέσχης.
9. Φρόνα Νικόλαο Γαστρεντερολόγο, Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της Λέσχης.

Οι εξετάσεις θα αρχίσουν στις 11:00, σε χώρους που θα ανακοινωθούν από το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ασκληπειού, αλλά και από το Ιατρείο Γενναδίου.

Η δράση, είναι η πρώτη από μια σειρά προγραμματισμένων προσφορών της Λέσχης Lions Ρόδου προς την τοπική κοινωνία. Θα ακολουθήσει ιατρική εσπερίδα τον Νοέμβριο με θέματα που αφορούν την όραση και τον καρκίνο του προστάτη, καθώς και προγραμματισμένη δωρεά απαραίτητων υλικών και εξοπλισμού προς την Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου.

Η Λέσχη, θα ανακοινώσει προσεχώς τις λεπτομέρειες για τις επόμενες δύο εκδηλώσεις καθώς και όσες και όσους συμπολίτες μας, με προθυμία στηρίζουν το ανθρωπιστικό της έργο.