«Γεμίζει» ο Απόλλων Καλυθιών, ηρεμεί ο Χάσταλης

Δεν είναι μόνο το πρόσφατο «διπλό» στο Βάτι που έκανε χαρούμενο τον Χρυσόστομο Χάσταλη  και επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις του Απόλλωνα. 

 Οι Καλυθενοί μπορούν να ισχυριστούν πλέον πως τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα «βάσανα», που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες εβδομάδες , ανήκουν στο παρελθόν.

Οι στρατευμένοι Φώτης Χατζηβαλσάμης και Άλεξ Ηλίας επέστρεψαν στη Ρόδο και εντάχθηκαν στις προπονήσεις, συνεπώς ο τεχνικός της ομάδας έχει στα χέρια του μία επιπλέον αξιόπιστη επιλογή για τη γραμμή κρούσης (ο Χατζηβαλσάμης έπαιξε για ένα εικοσάλεπτο στον αγώνα του Βατίου) και ταυτόχρονα απαλλάχθηκε από το άγχος ενός απρόοπτου στη θέση κάτω από τα δοκάρια, δεδομένου πως στα τελευταία παιχνίδια είχε διαθέσιμο μόνο τον Άγγελο Ροδίτη. 

Οι ποδοσφαιριστές που έχαναν προπονήσεις λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του καλοκαιριού επανήλθαν, τραυματισμοί δεν υπάρχουν, συνεπώς ο μοναδικός «πονοκέφαλος» που έμεινε να ταλαιπωρεί τον Χρυσόστομο Χάσταλη είναι η απουσία, για έναν ακόμα μήνα, του τρίτου της παρέας των νεοσύλλεκτων Ιωακείμ Καλαϊτζίδη, που έφυγε για εκπαίδευση. 

Την ερχόμενη Κυριακή ο Απόλλων Καλυθιών υποδέχεται το Νικαγόρα και έχει την ευκαιρία να «αυγατίσει» τους 10 βαθμούς που του έδωσαν οι πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στο ματς με τους Κώους δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ραφαήλ Φλεβάρης, που θα εκτίσει τη δεύτερη από τις συνολικά τέσσερις αγωνιστικές ποινής που του επιβλήθηκε για την αποβολή του από τον αγώνα με τον Άρη.