Ετοιμάζει διαμαρτυρία ο Αστέρας Παστίδας

Στην Παστίδα υπάρχει η άποψη, πώς ο Αστέρας θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς από τους 6 που έχει τώρα και οι οποίοι τον κατατάσσουν στην 10η θέση, αλλά διάφοροι παράγοντες και η ατυχία, τον έχουν φέρει μέχρι τώρα σε χαμηλή πτήση και μακριά από την πρώτη εξάδα που είναι ο στόχος του. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Διοικούντες ετοιμάζουν σήμερα έγγραφη διαμαρτυρία, την οποία θα αποστείλουν προς κάθε ποδοσφαιρική αρχή και θα εκφράζουν σε αυτήν τους λόγους για τους οποίους «αδικείται» η ομάδα της  Παστίδας.

Θεωρούν βαριά την ποινή που επιβλήθηκε στον προπονητή της ομάδας Κώστα Πάττα, ο οποίος και στο ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Blue Star Ferries με τον Κλεόβουλο δεν θα είναι στον πάγκο, ενώ δεν θα παραλείψουν να μιλήσουν για κακές διαιτησίες, αλλά και για άλλους λόγους που στέρησαν από την ομάδα βαθμούς στα  πέντε παιχνίδια που προηγήθηκαν. 

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Πάττας  δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα έχει στο ματς με την ομάδα της Λίνδου όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Χθες οι παίκτες του Αστέρα γυμνάστηκαν κανονικά και το ίδιο θα πράξουν μέχρι την Παρασκευή.