Νωρίτερα με το Κερατσίνι ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας έχει ως επόμενο στόχο του, την επιστροφή στις νίκες.

Μετά τη λευκή ισοπαλία στο Ζευγολατιό με τον Πέλοπα Κιάτου, υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο, την ομάδα του Κερατσινίου, η οποία μέχρι στιγμής δείχνει θετικά στοιχεία στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στους 2 πρώτους αγώνες που έχει δώσει,  έχει 1 νίκη (διπλό μέσα στο Λουτράκι) και 1 ισοπαλία (1-1 με τον Ιάλυσο την 1η αγωνιστική).

Το Κυριακάτικο παιχνίδι θα ξεκινήσει νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα. Η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα του Κερατσινίου που είναι μετακινούμενο σωματείο και το ματς θα ξεκινήσει στις 13.30.

Οι «κυανέρυθροι» ήδη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους γι’ αυτό το παιχνίδι, παρά το χθεσινό τους ρεπό. Ο Νίκος Παντέλης έχει να αντιμετωπίσει  μόνο το πρόβλημα του Ούγκο Πινέιρο. Ο παίκτης πήγε σε γιατρό, ο οποίος διέγνωσε οξεία αμυγδαλίτιδα και εκτός από την θεραπευτική αγωγή που πήρε, του συστήθηκε να μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει πώς ο παίκτης θα ξεκουραστεί και θα μπει ξανά στις προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ δεν θα αγωνιστεί κατά του Κερατσινίου. Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πώς αποτελεί οριστικά παρελθόν από το Διαγόρα ο Υφαντίδης, ο οποίος επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη.