Ο Αστέρας Παστίδας απαιτεί δικαιοσύνη

Την αλλαγή της κακής μεταχείρισης που έχει από τους διαιτητές στους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας, απαιτεί με χθεσινή της ανακοίνωση προς την ΕΠΣΔ αλλά και τα διαιτητικά στελέχη, η Διοίκηση του Αστέρα Παστίδας η οποία αισθάνθηκε στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος αδικημένη.

Με αφορμή λοιπόν τις κακές διαιτησίες μέχρι τώρα και τα λάθη σε βάρος του Αστέρα, η Διοίκηση του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:  

«Κύριοι της ΕΠΣΔ, αγαπητοί διαιτητές
Σαφέστατα και τα τελευταία χρόνια, οι Διοικήσεις του Αστέρα Παστίδας, αλλά και η νυν, δεν είχε σκοπό ποτέ να ασχοληθεί με τα διαιτητικά λάθη στους αγώνες, εις βάρος της ομάδας μας. Θεωρούμε πως υπεισέρχεται πάντα σε αυτά, ο ανθρώπινος παράγοντας, καθώς και εκείνοι που κρατούν σφυρίχτρα και σημαία στα χέρια τους, άνθρωποι είναι…

Θεωρούμε όμως πώς σε αυτά τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας τη φετινή περίοδο, έχουν διαταραχθεί συμπεριφορές και ισορροπίες και  η ομάδα μας αδικείται στους αγωνιστικούς χώρους. Σε καμία περίπτωση κανείς  από μας, δεν θέλει η σιωπή να εκληφθεί ως αδυναμία. Δεν είμαστε οπαδοί του ωχαδερφισμού…

Αγαπάμε την ομάδα μας και ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια  ανανέωσης της ομάδας και πλαισίωσης της με παιδιά από την Παστίδα, για τη δημιουργία ενός σπουδαίου Αστέρα σε βάθος τριετίας.  Έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό, η πρώτη μας ομάδα να αποτελείται σε ποσοστό 70-80% από παιδιά του χωριού, ηλικίας κάτω των 20 ετών. Διατηρούμε στις Ακαδημίες μας 120 ταλέντα κάθε ηλικίας, προσπαθώντας να διαμορφώσουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιρικούς, αλλά και ανθρώπινους χαρακτήρες.

Δεν ζητάμε ελεημοσύνες … ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σεβασμό από τους διαιτητές σε όλους τους αγώνες μας, και σε όλες τις κατηγορίες που παίρνουμε μέρος.  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ στο μέλλον διαφορετική αντιμετώπιση απ’ ότι στα παιχνίδια που προηγήθηκαν μέχρι τώρα… Τα άσχημα σφυρίγματα δεν κάνουν καλό στον αθλητή.

Τον αποπροσανατολίζουν και δεν του δημιουργούν την ανάλογη ψυχολογία…Δεν είναι δυνατόν να βλέπει στο γήπεδο το διαιτητή όχι σαν δίκαιο κριτή, αλλά…σαν αντίπαλο… Στον Αστέρα δεν θέλουμε άλλη εχθρική αντιμετώπιση από τους διαιτητές …Θέλουμε ίση μεταχείριση, καθώς είμαστε οπαδοί του 50-50! Είμαστε ένα φιλήσυχο σωματείο  που προσπαθεί καθημερινά να δημιουργήσει κι όχι να χαλάσει ισορροπίες. Δεν στοχοποιούμε…

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σεβασμό στον κόπο όλων μας. Της Διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών… Μόνο έτσι θα χειροκροτήσει από τις εξέδρες ο κόσμος  και θα δούμε καλό θέαμα στο γήπεδο. Θέλουμε να έχετε υπ όψιν σας, πως στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο υπάρχει και θα υπάρχει Αστέρας Παστίδας!»