Νωρίτερα στη Νίκαια ο Ιάλυσος

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζεται ο Ιάλυσος, για το υψίστης σημασίας παιχνίδι στη Νίκαια την Κυριακή με αντίπαλο τον Ιωνικό. Οι «ερυθροκίτρινοι» με καλή ψυχολογία, θα επιζητήσουν το θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να μείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι του Ιάλυσου με την ομάδα της Νίκαιας θα ξεκινήσει νωρίτερα. Αυτή τη φορά ήταν ο Ιάλυσος ο οποίος κατέθεσε αίτημα αλλαγής ώρας στην ΕΠΟ το οποίο έγινε δεκτό και το ματς της Κυριακής θα αρχίσει τελικά στις 14.30, προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα του νησιού μας. Η αποστολή του Ιάλυσου όπως έγινε γνωστό, θα αναχωρήσει το Σάββατο  και θα επιστρέψει την Κυριακή το βράδυ.

Αγωνιστικά ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του, προσαρμόζουν την ομάδα τους στις δυσκολίες του παιχνιδιού της Νίκαιας. 

Σε ότι αφορά τις συμμετοχές τα προβλήματα με τραυματισμούς, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει σε ποια κατάσταση θα βρεθούν, οι Σάββας Παφιάκης και Βαγγέλης Ρεκλείτης, θεωρώντας πώς σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι είναι αναγκαία η εμπειρία τους.