Υποχρεωμένος να αντιδράσει ο Κλεάνθης

Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει,    συνεπώς για τον Κλεάνθη, η επιστροφή τις επιτυχίες στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο  ΔΙ.ΑΣ. στο Παραδείσι, είναι μονόδρομος.

Παρότι οι ήττες σε Αρχάγγελο και Κρεμαστή δεν μπορούν να θεωρηθούν εκτός λογικής και το πραγματικά άσχημο αποτέλεσμα ήταν η εντός έδρας ισοπαλία με την Κατταβιά, οι Παραδεισιώτες είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν, τόσο για να μη χάσουν περαιτέρω έδαφος στη βαθμολογία, όσο και για να ανακουφιστούν από  το βάρος της ψυχολογικής πίεσης που είναι λογικό να αρχίσουν να αισθάνονται.

Ο προπονητής Ανδρέας Σταύρου δεν έμεινε στην πρόσφατη ήττα από το Φοίβο, η προσπάθειά του επικεντρώνεται, πέρα από την προετοιμασία του τακτικού πλάνου, στην τόνωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών του και ο ίδιος ελπίζει πως η τύχη δεν θα τους στερήσει τη δυνατότητα να παρατάξει την ομάδα του «πάνοπλη».

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισε μικροπρόβλημα τραυματισμού ήταν ο Στέργος Χατζηκοσμάς, που ξεκίνησε την εβδομάδα με δύο ατομικές προπονήσεις. Χθες ξεκουράστηκε, όπως άλλωστε και οι συμπαίκτες του και σήμερα αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή.