Έντονη δραστηριότητα στο Ροδήλιο

Έντονη δραστηριότητα στο Ροδήλιο το σαββατοκύριακο σε δύο τομείς. Κατ’ αρχάς, διοργανώνει μια συζήτηση σχετική με το άθλημα, ανοικτή για τους γονείς των αθλητών αλλά και τους ποδηλάτες στο ξενοδοχείο Semiramis αύριο 17.30, με την πρόσκληση γι’ αυτήν να έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. έχουν την τιμή να προσκαλέσουν αθλητές και γονείς για μια ανοιχτή συζήτηση με θέμα την ποδηλασία, παρουσία των προπονητών του ομίλου μας.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/10/2017 και ώρα 17.30΄ στην αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS HOTEL, Ιωάννου Μεταξά 18.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία σας.»
Μετά απ’ αυτό, την Κυριακή θα γίνει το σιρκουί πόλεως Ρόδου στην περιοχή του «Ζέφυρος» σε μια κλειστή διαδρομή 2χλμ.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Μετά την έγκριση από την Αστυνομική Διεύθυνση, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον ποδηλατικό αγώνα δρόμου «Σιρκουί Ρόδου» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή πρωί, 22 Οκτωβρίου, στον περιφερειακό δρόμο (Ζέφυρος) σε μια κλειστή διαδρομή 2 χιλιομέτρων, από τον Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου Ροδήλιο. 

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και είναι ο τελευταίος του 2017, που διεξάγεται στην πόλη μας.  Μέχρι στιγμής, και λίγες ώρες πριν λήξει η προθεσμία των δηλώσεων, 6 ποδηλατικά σωματεία έχουν δηλώσει παρουσία!»