Ρεαλίστρια με… δίψα η Κατταβιά

Άλλο ένα παιχνίδι, το οποίο της προσφέρει την ευκαιρία να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και να επαινεθεί για το επίτευγμα να σταματήσει έναν ακόμα ισχυρό του φετινού πρωταθλήματος, διατηρώντας το αήττητο που «κουβαλάει» από πέρσι, περιμένει αύριο την Κατταβιά.

Όπως λένε οι άνθρωποί της με τρόπο ανεπιτήδευτο και ειλικρινή, στηριζόμενοι στην απλή λογική και στο ρεαλισμό, το μεγάλο φαβορί του αγώνα που θα γίνει στο Καρακόνερο είναι ο Φοίβος. Ξέρουν επίσης πως νομοτελειακά, κάποια μέρα η ήττα θα έρθει. Σε κάθε περίπτωση όμως, η ομάδα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα ώστε η μέρα της… ξεχασμένης λύπης να μην είναι η αυριανή.

Οι νεοφώτιστοι στάθηκαν όρθιοι τόσο στο Παραδείσι, όσο και στον Αρχάγγελο, η εστία τους έχει να παραβιαστεί τέσσερις αγωνιστικές, τα μόλις δύο γκολ που αναγράφονται στο παθητικό τους τα δέχθηκαν στο ματς της πρεμιέρας με τον Κλεόβουλο, η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη, οπότε έχουν κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούν πως θα τα καταφέρουν κι αύριο.

Στη διάθεση του προπονητή Μανώλη Φραντζή θα βρίσκεται αύριο, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της χρονιάς, ο αμυντικός κι ένας εκ των τεσσάρων αρχηγών της ομάδας, Κώστας Ανανιάδης. Εκτός θα μείνει για ένα ακόμα ματς ο τραυματίας Μανώλης Ντούπης κι αυτό είναι ουσιαστικά και το μοναδικό πρόβλημα που στερεί από τον έμπειρο τεχνικό τη δυνατότητα να δει το συγκρότημά του σε κατάσταση πληρότητας.

Μετά την ολοκλήρωση του αυριανού αγώνα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Κατταβιάς θα συγκεντρωθούν σε εστιατόριο της πόλης και θα δειπνήσουν, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η διοίκηση για να ενισχύει περαιτέρω τους ούτως ή άλλως ισχυρούς δεσμούς των ανθρώπων της ομάδας.