Τέλος ο Ήλιος για φέτος

Δυστυχώς, η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη αφού δεν υπήρχαν πολλές πιθανότητες ν’ αλλάξει η κατάσταση μέσα σε μία εβδομάδα.

Μετά την παραίτηση από τον αγώνα της πρεμιέρας, κόντρα στον Διαγόρα, ο Ήλιος παραιτήθηκε και από το σημερινό με αντίπαλο τη Σύμη, με αποτέλεσμα ν’ αποβληθεί οριστικά από το πρωτάθλημα ανδρών.

Συγκεκριμένα, «με επίσημο έγγραφό του, ο Α.Σ. Ήλιος Ιαλυσού παραιτείται από το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Α.Ο. Σύμης και ως εκ τούτου αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, έχοντας δύο μηδενισμούς.

Ο Α.Ο. Σύμης κερδίζει το παιχνίδι στα χαρτιά με 20-0 (α.α.).

Όποια ομάδα αντιμετωπίζει τον Ήλιο Ιαλυσού, με βάση το πρόγραμμα, θα κερδίζει με 20-0 (α.α.)

Το επίσημο έγγραφο του Α.Σ. Ήλιος Ιαλυσού: “Σας δηλώνουμε την εκ νέου παραίτησή μας από δεύτερο συνεχόμενο αγώνα της ομάδας μας.

Παρά τις προσπάθειές μου, δεν κατέληξα και δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις για την αξιοπρεπή εμφάνισή μας στο πρωτάθλημα, από το οποίο αποχωρούμε. Κι αυτό χωρίς να υπάρχει λόγος αιτήματός μας γι’ αναβολή αγώνα ή οποιασδήποτε άλλης ενέργειας.

Το κακό που έγινε στην ομάδα είναι μεγάλο και βαθύ χωρίς αυτή την συγκεκριμένη στιγμή να μαζεύεται εύκολα. Εγώ και μόνον εγώ έχω την ευθύνη που δεν πρόλαβα και που εμπιστεύτηκα. Σε καμία περίπτωση όμως η δική μας ανικανότητα δεν εμπλέκει εσάς, κυρία πρόεδρε (σ.σ. Ανδριάνα Μπαφίτη), ή την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου και το έργο σας.

Αντίθετα, σας ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσφέρατε μέχρι σήμερα και ελπίζουμε στο μέλλον.

Έχοντας, λοιπόν, την απόλυτη ευθύνη επιλογών αποφάσεων, κυρίως συνεργατών, εκφράζω την απόλυτη επίγνωση της συνέχειας για την οποία θα προσπαθήσω, αφού υπάρχουν οι… ανάσες, να ξαναγίνουμε ομάδα έτσι ώστε να επανέλθουμε άμεσα στο φυσικό μας χώρο που υπηρετούμε ανελλιπώς 20 χρόνια”».