Λύση συνεργασίας με Βασιλείου ο Διαγόρας

Έναν μείον μετράει από χθες ο Διαγόρας στο ρόστερ του. Ο «γηραιός» ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Βασιλείου, ο οποίος  όπως φαίνεται, είχε προσωπικούς λόγους που εξέφρασε στη διοίκηση.

Ο Βασιλείου αν και ξεκίνησε στο ματς με το Κερατσίνι, δείγμα πώς τον υπολόγιζε ο Νίκος Παντέλης αλλά φαίνεται πως οι ισορροπίες χάλασαν.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής αναγκάσθηκε εκ των πραγμάτων  όπως αναφέρθηκε να ζητήσει την λύση της συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους».

Υπενθυμίζεται πώς ο Βασιλείου είχε αποκτηθεί στις 22 Ιουλίου και ακολούθησε κανονικά όλη την περίοδο της προετοιμασίας. Η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που έπρεπε για τον παίκτη και ο «γηραιός» δεν λέει ποτέ όχι σε όποιον ζητάει να φύγει. Εξάλλου αυτό είναι μέρος της φιλοσοφίας του.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα για τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή αναφέρει:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι έλυσε την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή της ανδρικής ομάδας Κώστα Βασιλείου».

Ο Διαγόρας ωστόσο συνεχίζει απρόσκοπτα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με το Κερατσίνι στο Δημοτικό Στάδιο, που θα ξεκινήσει στις 13.30.

Ο Νίκος Παντέλης γύμνασε τους παίκτες του για να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα αυτής της ώρας, στην μία χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό.

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στο έμψυχο υλικό, πλην της άδειας που έχει εξαιτίας οξείας αμυγδαλίτιδας ο Ούγκο Πινέιρο, ο οποίος και θα απουσιάσει από το εν λόγω παιχνίδι.