Το τέρμα του Κλεόβουλου «σημάδεψε» την ατυχία

Αρκετά αγχωμένους θα βρει τους ανθρώπους τους Κλεόβουλου η σημερινή τελευταία μέρα προετοιμασίας τους για το αυριανό παιχνίδι της Παστίδας με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα.

Η ομάδα της Λίνδου «πονάει» στη θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Αντώνης Χρυσανθής αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο νεαρός Αντώνης Διακογεωργίου ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, έχοντας τεθεί νοκ άουτ.

Ο Δημήτρης Δογιάμας έχει μεν στο ρόστερ της ομάδας και τον Θεόδωρο Ναούμ, ωστόσο ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και δεν είναι βέβαιο αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο γήπεδο της Παστίδας.

Ως το πιθανότερο σενάριο προκρίνεται η χρησιμοποίηση του Χρυσανθή, έστω κι αν δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος.

 Στο αυριανό ματς της Παστίδας, ο Δημήτρης Δογιάμας θα στηριχθεί στον κορμό των προηγούμενων αγωνιστικών, περιμένοντας πάντα την επιστροφή των τραυματιών Στέφανου Ευαγγελίδη και Παναγιώτη Νικηταρά.

Ο πρώτος έχει ξεκινήσει να προπονείται ατομικά και όπως εκτιμάται, θα χρειαστεί άλλες δύο έως τρεις εβδομάδας για να επανέλθει πλήρως. Για το δεύτερο η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς είναι σε θέση να συμμετέχει σε μέρος του ομαδικού προγράμματος.