Ασκήσεις εγρήγορσης και μεταγραφή στον Διγενή

Η πιθανότητα να παρασυρθούν από τις επιδόσεις της Δόξας στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της, από τη βαθμολογική θέση της και από τα προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη, είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Σάσα Γιόνοβιτς ενόψει της αυριανής αποστολής του Διγενή στο γήπεδο της Ψίνθου. Το τελευταίο που θέλει ο τεχνικός των Κοσκινιατών είναι οι ποδοσφαιριστές του να μπουν στον αγώνα εφησυχασμένοι, υποτιμώντας έναν αντίπαλο που αν μη τι άλλο, δεν είναι τόσο κακός όσο δείχνουν τα αποτελέσματα.

  Στο αυριανό παιχνίδι ο Σάσα Γιόνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του, για πρώτη φορά, τον επιθετικό Σταύρο Νίκα, που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Στον αντίποδα, θα αναγκαστεί να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Βασίλη Παπασταμάτη και Γιώργο Χουτεσιώτη, που είδαν στο τελευταίο ματς με τον Κλεόβουλου την κόκκινη κάρτα.

Στο δρόμο της επιστροφής ο Αζίζ

  Σε θέση να βοηθήσει το Διγενή θα είναι σύντομα ο Αζίζ Κουλιμπαλί. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε στην τελευταία φάση της αποθεραπείας του, έχοντας ξεκινήσει ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ενίσχυση με νεαρό   

   Τον 16χρονο Παναγιώτη Πρίφτη έκανε δικό του ο Διγενής. Ο νεαρός μέσος ανήκε στον Ιάλυσο, θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος και οι Κοσκινιάτες, οι οποίο τον πήραν χθες στα χέρια τους το δελτίο του, είναι αποφασισμένοι να του δώσουν ευκαιρίες.