Απεβίωσε στα 56 του χρόνια ο δημοσιογράφος Νικήτας Οικονόμου

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών, άφησε σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν, ο δημοσιογράφος Νικήτας Οικονόμου, δίνοντας σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από σοβαρή λοίμωξη που υπέστη επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την σύζυγό του, από το αγαπημένο του νησί, την Κάλυμνο.

Το γεγονός, βύθισε στο πένθος, την οικογένειά του, τους συγγενείς, τους φίλους αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο της Ρόδου καθώς ο Νικήτας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και με πολυετή προσφορά μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές και τοπικές εφημερίδες, ενώ επί σειρά ετών ήταν επικεφαλής του γραφείου τύπου της Νομαρχίας Δωδεκανήσου και μετέπειτα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο Νικήτας Οικονόμου, είχε εξαιρετικές σπουδές στις ΗΠΑ ενώ διακρινόταν για το γεγονός ότι έλεγε, έγραφε και εξέφραζε πάντα την άποψή του, ευθέως, χωρίς περιστροφές και με την ανάλογη καυστικότητα που απαιτούνταν κάθε φορά.

Στο πλευρό του, όλο αυτό το διάστημα ήταν η σύζυγός του Κατερίνα και άλλα συγγενικά πρόσωπα, αλλά δυστυχώς η μάχη που έδινε ήταν άνιση..!

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ρόδου εκφράζει την βαθειά θλίψη του για την απώλεια του Νικήτα Οικονόμου και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.