Βγήκαν οι ημερομηνίες των αγώνων της Α2 γυναικών στο βόλεϊ

Ανακοινώθηκε χθες από την ΕΟΠΕ το πρόγραμμα των αγώνων και οι ημερομηνίες τους, για τον 2ο Υποόμιλο της Α2 των ανδρών στο βόλεϊ, στην οποία μετέχουν τόσο η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» όσο και οι Αθλοπαιδιές της Κω.

Το Δωδεκανησιακό ντέρμπι που βγήκε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ορίστηκε για το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο κλειστό της Κω στις 19.00, ματς που αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο στο νησί του Ιπποκράτη

Το «Ροδίων» θα υποδεχθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα στο Κλειστό του την Κυριακή 12 Νοεμβρίου την ομάδα της ΑΕΚ, ματς στο οποίο καταβάλλονται προσπάθειες να δοθεί εορταστικός χαρακτήρας.

Αναλυτικά ημερομηνίες που ορίσθηκαν για τους αγώνες του «Ροδίων» έχουν ως εξής:

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ 

Η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα προετοιμάστηκε για τα δυο φιλικά που θα δώσει σήμερα και αύριο στην Αθήνα, κόντρα στον Πανιώνιο (21.00)  αλλά και το Φοίβο Μελισσίων, παιχνίδια που αποτελούν κατά κάποιο τρόπο γερά τεστ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, τον ερχόμενο μήνα.

Επισημαίνεται επίσης πώς την πρόβα τζενεράλε οι παίκτες του «Ροδίων» θα την δώσουν στη Σάμο στις 28 και 29 Οκτωβρίου σε  ματς γιορτή για το Σαμιώτικο βόλεϊ με αντίπαλο τον τοπικό Κέρκη.