Ο Διαγόρας θέλει τον κόσμο στο πλευρό του…

Αύριο το μεσημέρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, καθώς ο Ιάλυσος παίζει στη Νίκαια και η Ρόδος εκτίει το ρεπό της.

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φίλους του ποδοσφαίρου όλου του νησιού, να παρακολουθήσουν ένα σημαντικό παιχνίδι του Διαγόρα, που σαφέστατα χρειάζεται την στήριξη του δωδέκατου παίκτη του.

Ο «γηραιός» στις 13.30, υποδέχεται το Κερατσίνι κι έχει στόχο μόνο τη νίκη.
Οι πάντες περιμένουν την ομάδα του Νίκου Παντέλη  μετά και το ισόπαλο αποτέλεσμα εκτός έδρας με τον Πέλοπα Κιάτου, να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα και να φτάσει στο στόχο της παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» γύμνασε και χθες τους παίκτες του σε εντατικούς ρυθμούς, με την προπόνηση να γίνεται στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» και επικεντρώθηκε περισσότερο στην τακτική που θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες του στο εν λόγω παιχνίδι.

Αγωνιστικά έχει να αντιμετωπίσει μόνο την απουσία του Ούγκο Πινέιρο, ο οποίος επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς από  την ερχόμενη  Δευτέρα.

Ο Νίκος Παντέλης θα γυμνάσει και σήμερα το πρωί ελαφρά τους παίκτες του και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τους δεκαοκτώ του αγώνα, αλλά το πιο πιθανό είναι, να κληθούν όλοι οι παίκτες στο Δημ. Στάδιο κι αύριο εκεί να επιλεγούν οι έντεκα για το παιχνίδι.