Ιάλυσος: Να «αποδράσει» από τη Νίκαια!

Η τέταρτη… στροφή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας για τον 6ο Ομιλο, περνάει για τον Ιάλυσο από τη Νίκαια. Εκεί τον περιμένει ο πάντα δυνατός Ιωνικός.

Ο  Ιάλυσος ξέρει τι πρέπει να κάνει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προετοιμάζεται από την περασμένη Δευτέρα, με καλή μάλιστα ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Ζευγολατιού.

Για να κατακτηθεί η νίκη τώρα σε μια τέτοια έδρα, χρειάζεται η απαραίτητη σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο , μεγάλη αγωνιστική πειθαρχία και συγκέντρωση σε αυτό που κυνηγάει η ομάδα στο γήπεδο, μαζί με την αποφασιστικότητα και το πάθος σε ατομικό και συνολικό επίπεδο.

Αυτά τα διαθέτουν οι παίκτες του Ιάλυσου, αλλά παράλληλα ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης θέλει προς το παρόν να κρατήσει ήρεμους τους παίκτες του, προκειμένου να υπάρξει το καθαρό μυαλό και κατ’ επέκταση οι σωστές αποφάσεις στο γήπεδο την ώρα του αγώνα.

Στον αγωνιστικό τομέα, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.. Οι τρεις παίκτες που αντιμετώπισαν πρόβλημα στα ματς που προηγήθηκαν, Δημήτρης Σταυλάς, Σάββας Παφιάκης και Βαγγέλης Ρεκλείτης, είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και όλοι οι υπόλοιποι του ρόστερ.

Σήμερα υπάρχει κανονικά προπόνηση για τον Ιάλυσο. Αμέσως μετά ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ της αποστολής για τον αυριανό αγώνα, που θα ξεκινήσει νωρίτερα, στις 14.30.