Δύσκολη δοκιμασία  για Φοίβο

Είναι μέχρι στιγμής η πιο δύσκολη έξοδος για τον Φοίβο. Η 6η αγωνιστική τον φέρνει να αντιμετωπίσει στο Καρακόνερο την αήττητη μέχρι στιγμής Κατταβιά και θέλε να πάρει τη νίκη, για να παραμείνει ψηλά και σε τροχιά τίτλου.

Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη γνωρίζουν καλά την αντίπαλο τους, αλλά ξέρουν και τι χρειάζεται να κάνουν το απόγευμα στις 16.00 στο Καρακόνερο, για να πάρουν μια ακόμα νίκη.

Η προετοιμασία της ομάδας της Κρεμαστής, ολοκληρώθηκε χθες  με την τεχνική ηγεσία να πρέπει να βρει λύσεις σε δυο ζητήματα που την απασχολούν.
-Το ένα αφορά τον τραυματισμό του Σωκράτη Ορφανίδη, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην δεκαοκτάδα, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση του.
-Το άλλο αφορά την εξεύρεση λύσης στη μεσαία γραμμή,  μετά την αποχώρηση από την ομάδα λόγω σπουδών του Σέργιου Κυπριώτη.

Ο κόουτς του Φοίβου πιστεύει πάντως πώς οι λύσεις υπάρχουν κι ο Φοίβος θα εμφανισθεί όπως πρέπει στο σημερινό ματς κόντρα στην πολύ δυνατή φέτος Κατταβιά.
Οι δεκαοκτώ που επέλεξε ο Σάββας Ορφανίδης για το σημερινό ματς είναι, οι Κεφάλας, Μήλιος, Γιαννούλης, Ν. Ορφανίδης, Ταφάνι, Μπιλιάς, Χατζησάββας, Ζαχαριάς, Πανταζόπουλος,  Καραγεωργίου, Παϊζάνος, Φωτεινής, Τζιβίλογλου, Θεοδοσίου, Καλημέρης, Γκινής, Μόσχος, Στεφανίδης