Ο Μαθιουδάκης νέος πρόεδρος στο βόλεϊ

Η Γενική Συνέλευση των σωματείων των συλλόγων του βόλεϊ, απέδωσε «καρπούς», αφού επέλεξε τη νέα Διοίκηση της Τοπικής Επιτροπής. Νέος πρόεδρος μετά την αποχώρηση από την θέση αυτή της Τασίας Ζαμπετούλα, είναι ο Στάθης Μαθιουδάκης που προέρχεται από την Τελχινίδα. Σκοπός βέβαια όλης της ΤΕ είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην Δωδεκάνησο και φυσικά η μεγαλύτερη διάκριση για τους συλλόγους σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νέας Τοπικής Επιτροπής αναφέρει:

«Τα σωματεία βόλεϊ Δωδεκανήσου, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Επιτροπής.

Πρόεδρος της νέας ηγεσίας της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκάνησου ορίσθηκε ο Στάθης Μαθιουδάκης, αντιπρόεδρος ο Νίκος Κουκιάς, γενικός  γραμματέας ο Σάκης Κηπουρός, ταμίας Τασία Ζαμπετούλα - Καρπαθάκη και ειδική γραμματέας η Βάσω Κούκου.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος Στάθης Μαθιουδάκης τόνισε ότι το νέο ΔΣ, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ, τα σωματεία και τους τοπικούς φορείς,  θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της απερχόμενης διοίκησης δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη και στην προβολή του αθλήματος.

Άμεση προτεραιότητα του νέου ΔΣ είναι η οργάνωση και η ομαλή διεξαγωγή των νέων πρωταθλημάτων ενώ στην επόμενη συνεδρίαση του θα ορισθούν οι επιμέρους Επιτροπές».