Νίκησε  ο ενθουσιασμός του Απόλλωνα Απολλώνων

Με νίκη 3-1 επί του Δαμάγητου εντός έδρας ξεκίνησε προχθές ο νεανικός Απόλλων Απολλώνων το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, το ήλεγξαν, αλλά στο 22΄ο Κώστας πήρε μια κάθετη μπαλιά στην περιοχή, σούταρε δυνατά, η μπάλα χτύπησε και στα σώματα των αμυντικών του Δαμάγητου και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Στο β’ ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 58΄ ο Τσακμακίδης έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Δάσσιο, που προχώρησε και πλάσαρε τον Χατζηνικόλα για το 2-0.  Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65΄με τον Μ. Γρηγοριάδη 2-1,  όμως ο Απόλλων κέρδισε κόρνερ στο 87΄.

Το εκτέλεσε ο Σακαρέλης κι ο Μ. Μακαρούνας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.  Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παπαβασιλείου, Σταυρούλιας, Βλάχος. 

Απόλλων Απολλώνων: Σεντονάς, Κωσταντάκης, Καραμανώλης, Πλάτσης, Διακοβασιλείου, Τσακμακίδης (61΄Μακαρούνας Μ.), Σεντονάς Φ,Δάσσιος (91΄Κυριαζής), Σακαρέλης, Κώστας (85΄Σιφωνιός), Πονήρης.
Δαμάγητος: Χατζηνικόλας, Σεΐτης Α. Σεΐτης Χ., Κριστόφ (75΄Πολυμένωφ), Γρηγοριάδης Α, Τσίγκριλας, Χατζησάββας, Λενιού, Γρηγοριάδης Μ., Μπαγιολάρι (60΄Κουτσουμπάρης), Ζερβός.