Οργή στον Κλεόβουλο Λίνδου και σκέψεις αποχώρησης!

Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι του Κλεόβουλου με τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η ομάδα τους από το διαιτητή Δημήτρη Ατσικνούδα στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Παστίδας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου εκφράζει τη σφοδρή διαμαρτυρία του, συσχετίζει τη στάση του διαιτητή με την πρόσφατη ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Αστέρα και τονίζει, πως ο σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από το πρωτάθλημα:

«Αισθανόμαστε βαθιά απογοητευμένοι, έως αηδιασμένοι, από τα όσα τραγελαφικά ζήσαμε σήμερα στο γήπεδο της Παστίδας. Θεωρούσαμε τον κ. Ατσικνούδα καλό διαιτητή και αυτή μας η βεβαιότητα κατέστησε την έκπληξή μας για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε σήμερα την ομάδα μας, ακόμα πιο οδυνηρή.

Το να εκφράζει ένας σύλλογος τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία, ελάχιστες μέρες πριν από ένα επίσημο παιχνίδι, είτε η διαμαρτυρία του έχει πραγματική βάση, είτε αποσκοπεί στη δημιουργία κλίματος, συνθηκών πίεσης προς τους διαιτητές και εν τέλει, εύνοιας, είναι κάτι που μπορούμε να το κατανοήσουμε.

Όμως το να βρίσκουν αντίκρισμα τέτοιες πρακτικές, παρασύροντας διαιτητές, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε και να το ανεχθούμε. Αν αυτοί είναι οι κανόνες του ποδοσφαίρου, ας τους χαίρονται όσοι τους αποδέχονται ως μέρος του παιχνιδιού. Μ’ ένα τέτοιο ποδόσφαιρο δεν αξίζει τον κόπο να χάνουμε το χρόνο μας.

Τα μέλη του Δ.Σ. είναι αυτά που θα αποφασίσουν, σε έκτακτη συνεδρίασή τους, αν ο Κλεόβουλος συνεχίσει να συμμετέχει σ’ ένα τέτοιο πρωτάθλημα, ή αν θα αποχωρήσει, σεβόμενος τις αρχές και την αξιοπρέπειά του. Υ.Γ. Όταν ένας ποδοσφαιριστής τραβάει από το χέρι το διαιτητή και δεν τιμωρείται με κόκκινη κάρτα, πώς χαρακτηρίζεται το λάθος του διαιτητή; Ανθρώπινο;»