Σύσκεψη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στη Ρόδο

Σύσκεψη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στη Ρόδο

Σύσκεψη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 236 ΦΟΡΕΣ

Την Τετάρτη 25 του μήνα θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από το ΣΕΤΕ, η ενημερωτική συνάντηση για τη διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα και ειδικά της αγροδιατροφής που βασίζεται στα τοπικά προϊόντα, με τον τουρισμό, στο πλαίσιο ενίσχυσης της εμπειρίας που προσφέρει η χώρα μας στους επισκέπτες της.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort στην Ιξιά, και σε αυτήν θα δώσουν το παρών τοπικές αρχές και φορείς της Ρόδου που εμπλέκονται με τον τουρισμό, ενώ θα συζητηθούν και θέματα που απασχολούν γενικά τον τομέα του τουρισμού.

Όπως είναι γνωστό έχουν ήδη πραγματοποιηθεί παρόμοιες συναντήσεις σε άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας μας, όπου έχουν καταγραφεί ζητήματα που πρέπει να λυθούν με τη συμβολή του συνδέσμου, και η Ρόδος έχει ενταχθεί στο πλάνο για το αμέσως προσεχές διάστημα.

Σε αυτές παίρνουν μέρος επιχειρηματίες μέλη του συνδέσμου τοπικοί φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που εμπλέκονται με το αντικείμενο της αγροδιατροφής.

Ειδικότερα σε εξέλιξη βρίσκεται ένας κύκλος συναντήσεων εργασίας σε έντεκα τουριστικούς προορισμούς της χώρας, με τη συμμετοχή επιχειρηματιών-μελών του Συνδέσμου, τοπικών φορέων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και επαγγελματιών από τον χώρο του πρωτογενούς τομέα και ειδικότερα της αγροδιατροφής. Ήδη, έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις στην Αλεξανδρούπολη, στη Θεσσαλονίκη, στον Βόλο, στην Πάτρα, στη Σαντορίνη, στην Κέρκυρα και στην Κρήτη.

Οι επόμενες έχουν προγραμματιστεί στη Ρόδο, στην Τρίπολη, στη Λαμία και στα Ιωάννινα, ενώ συναντήσεις θα ακολουθήσουν και σε άλλες περιοχές. Στο πλαίσιο των συναντήσεων καταγράφονται ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα με τη συμβολή του Συνδέσμου.

Αυτή η δράση εντάσσεται στη στρατηγική του ΣΕΤΕ για μία ολιστική βιώσιμη ανάπτυξη και για μία ουσιαστική διασύνδεση τομέων, όπως για παράδειγμα της αγροδιατροφής και του πολιτισμού, που μπορούν άμεσα να ενισχύσουν ποιοτικά την εμπειρία που προσφέρει η χώρα μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών του τουρισμού.

Διαβάστε ακόμη

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη