Νίκη... ψυχολογίας για την Ασπίδα Σαλάκου

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η Ασπίδα Σαλάκου, μιας και μετά από μια καλή παρουσία την περασμένη Κυριακή, έφτασε σ’ αυτό το 0-3 στο ενωσιακό γήπεδο του Κορακόνερου επί του Δωριέα.

Τη χρονιά αυτή άλλωστε οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ένα φιλόδοξο πλάνο μετά από μια αγωνιστική περίοδο αγωνιστικής απραξίας, ώστε να κερδίσουν την άνοδό τους από τη Γ’ Κατηγορία. 

Αύριο πάντως ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου και οι παίκτες του ξεκινούν την προετοιμασία για την επόμενη αναμέτρηση στη Σάλακο με αντίπαλο τον Ταξιάρχη. Η προπόνηση θα γίνει στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» ενώ οι επόμενες δύο σ’ αυτό της Σαλάκου. 

Ο τιμωρημένος από την περασμένη περίοδο Χρήστος Σαλπιγγιδης εξέτισε και θα είναι στα πλάνα του προπονητή του, αλλά θα μπορεί να συμμετάσχει προσεχώς και ο έμπειρος Γιώργος Καρασάββας, αφού το προηγούμενο διάστημα είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. 

Μέσω της Ροδιακής, ο πρόεδρος της Ασπίδας Σαλάκου, Γιώργος Αγρέλλης και σύσσωμο το ΔΣ θέλουν να ευχαριστήσουν τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρό του, Στέφανο Κυριαζή, καθώς και όλα τα μέλη του για το ενδιαφέρον που έδειξαν και τις προμήθειες με υλικό που αφορούσαν τις εργασίες στο γήπεδο της Σαλάκου. Τα μέλη του συλλόγου μάλιστα, ελπίζουν σε μια όσο γίνεται καλύτερη συνεργασία για το καλό του ποδοσφαίρου και το επόμενο διάστημα. 

Τέλος, καλούν τον κόσμο να δώσει το «παρών» και στα επόμενα παιχνίδια, περισσότερο εντός έδρας, για να ενισχύσει την προσπάθεια όλων όσοι έκαναν ό, τι μπορούσαν προκειμένου να συμμετάσχει η ομάδα στα τοπικά μας πρωταθλήματα.