«Παρών» βροντοφώναξε ο Κλεάνθης

Με εμφατικό τρόπο απάντησε ο Κλεάνθης  σε όλα τα σοβαρά ερωτηματικά που τον συνόδευαν στο ντέρμπι με το ΔΙ.Α. και που, κακά τα ψέματα, ήταν προορισμένα να διαμορφώσουν, σε σημαντικό βαθμό, την αντίληψή του για το ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει στη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. 

 Το εντυπωσιακό 4-0, με το οποίο οι Παραδεισιώτες «καθάρισαν» το ματς με τον μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου πρωτοπόρο, ήρθε μετά από τρεις αγωνιστικές «φαγούρας» και προβληματισμού και έσωσε από τη διάψευσή τους, τις προσδοκίες με τις οποίες μπήκαν οι Παραδεισιώτες  στη διοργάνωση. 

Ο Κλεάνθης έβγαλε αντίδραση, κυριάρχησε σ’ ένα υψηλού βαθμού δυσκολίας και απαιτήσεων ματς, επισφράγισε τη «γεμάτη» εμφάνισή του με μία ευρεία νίκη και «τάισε» τόσο την αυτοπεποίθησή του, όσο και την αισιοδοξία του κόσμου του. Με άλλα λόγια, απέδειξε πως μπορεί κι αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο κέρδος του από το προχθεσινό ντέρμπι. 

Ο προπονητής Ανδρέας Σταύρου μοίρασε συγχαρητήρια κάνοντας λόγο για μία μεγάλη νίκη, δεν  παρέλειψε όμως να υπογραμμίσει πως το ζητούμενο είναι να υπάρξει συνέχεια. 

Το επόμενο σημαντικό τεστ βρίσκεται προ των πυλών, καθώς τον Κλεάνθη περιμένει η επικίνδυνη έξοδος στην έδρα του Ηρακλή Μαριτσών. Η προετοιμασία ξεκινάει σήμερα, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ η μοναδική απώλεια από το ντέρμπι με το ΔΙ.Α. αφορά στον Τάσο Ατσίδη.  

Η αποβολή του, στο τέλος του αγώνα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση, δεν πέρασε ασχολίαστη από τους Παραδεισιώτες, οι οποίοι έκαναν λόγο για μία τουλάχιστον υπερβολική και αψυχολόγητη  απόφαση του διαιτητή Θωμά Πατσιόπουλου. 
                                            
Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής 
Τις «κεραίες» τους τεντωμένες θα έχουν μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος, ο Ανδρέας Σταύρου και οι παράγοντες της διοίκησης του Κλεάνθη, ώστε να αξιοποιήσουν κάθε καλή ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί να ενισχύσουν, έστω και την τελευταία στιγμή, την ομάδα τους.  

Αν η πορεία της ομάδας το επόμενο δίμηνο είναι όσο καλή χρειάζεται για να την κρατήσει  σε επαφή με την κορυφή, ο φάκελος των μεταγραφών θα ανοίξει ξανά-ίσως δε και πιο δυναμικά- τον Ιανουάριο.