Διαγόρας Βατίου: Ακλόνητη πίστη στην ανάκαμψη από Καμπούρη

Απόλυτα βέβαιος για την ανάκαμψη της ομάδας του και για την επιστροφή της στις επιτυχίες, δηλώνει ο Γιάννης Καμπούρης.

Η εντός έδρας ήττα από τον Άρη, το περασμένο Σάββατο, ουδόλως στεναχώρησε τον τεχνικό του Διαγόρα Βατίου, καθώς τα συσσωρευμένα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει, σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα του αντιπάλου,  δεν του άφησαν τα περιθώρια να σκεφτεί πως θα μπορούσε να δει ένα διαφορετικό «έργο», απ’ αυτό που «παίχθηκε» εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και η διάθεσή τους να κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούσαν υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες,  τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.  

Οι «κυανέρυθροι» δουλεύουν από χθες για το εκτός έδρας ματς με το Νικαγόρα, στο οποίο θα εμφανιστούν με μία… κανονική ενδεκάδα.

Οι Δημήτρης Χαρτοφύλλης, Ανδρέας Κατσαρής, Σωτήρης Αδάμος και Τριαντάφυλλος Καμπούρης, όπως και κάποιοι άλλοι από τους απόντες, επιστρέφουν, ενώ η ολοκλήρωση της τουριστικής σεζόν θα επιτρέψει πλέον σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να παρακολουθήσουν με μεγαλύτερη συνέπεια και με πιο καθαρό μυαλό το πρόγραμμα των προπονήσεων, βοηθώντας το Γιάννη Καμπούρη να παρουσιάσει σύντομα την ομάδα που έχει στο μυαλό του. 
                                               
Έτοιμος να ενισχυθεί 
Τον επιτελικό μέσο Γιώργο Πουλάι είναι έτοιμος να κάνει δικό του ο Διαγόρας Βατίου. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας, συμμετείχε στην προετοιμασία του Διαγόρα, ωστόσο παρά τα καλά στοιχεία που έδειξε, δεν κρίθηκε έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Πουλάι προπονείται με τους Βατενούς, αρέσει πολύ στο Γιάννη Καμπούρη και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση, είναι οι δύο εμπλεκόμενοι σύλλογοι να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.