Ιστορικό «διπλό» του Ανταγόρα στα Καμίνια

Την πρώτη του νίκη, και μάλιστα εκτός έδρας, στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών πανηγύρισε ο Ανταγόρας ο οποίος επικράτησε 64-56 του Προφήτη Ηλία στο κλειστό γυμναστήριο των Καμινιών.

Δεκάλεπτα: 15-17, 35-30(ημιχρ.), 41-48, 56-64

Διαιτητές: Καρανικόλα, Κατσαπρακάκης

Προφήτης Ηλίας (Χλιαουτάκης): Παπαϊωάννου 2, Δροσωτάκη 13(3), Σπύρη, Τζάρου 2, Νεαρχάκου 17(3), Κουτσοδήμου, Οικονομάκη Κ. 14(1), Πούλη 8(2), Τσελεπίδου.

Ανταγόρας (Παπούλης): Κασάπογλου 11(1), Σαράγια 2, Πατμίου 4, Βελούδου 27(2), Τόσκα 18(2), Σβύνου, Στάκκου, Δρεττάκη 2.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Μελίσσια                        61-71

Προφήτης Ηλίας – Ανταγόρας                        56-64

Σπόρτιγκ – Ηλιούπολη                                    45-41

ΕΦΑΟ Ζωγράφου – Άρης Πετρούπολης            61-68

Καλύβια – Αγία Παρασκευή                                    58-34

Ελευθερία Μοσχάτου – Χανιά                         48-41

Επόμενη αγωνιστική (3η, 29/10)

Ανταγόρας – Κρόνος Αγ. Δημητρίου

Μελίσσια – Καλύβια

Αγία Παρασκευή – Ελευθερία Μοσχάτου

Χανιά – ΕΦΑΟΖ

Άρης Πετρούπολης – Ηλιούπολη

Σπόρτιγκ – Προφήτης Ηλίας

Φριχτά παράπονα για τους «γκρι»
Στην ιστοσελίδα του πειραιώτικου συλλόγου, αναφέρονται μεταξύ άλλων σχόλια για τη διαιτησία του αγώνα: «Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε και η διαιτησία.

Η ομάδα μας έχει πολύ σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία της Καρανικόλα και του Κατσαπρακάκη (του συνδέσμου Κρήτης), που ήταν πολύ εχθρικοί απέναντί μας και δεν έδιναν ακόμα και οφθαλμοφανείς φάσεις που συνέβαιναν ακριβώς μπροστά τους. Δεν μπορεί να είναι τόσο κακοί διαιτητές, τα λάθη τους είναι βέβαιο πως δεν ήταν ανθρώπινα, αλλά δεν γνωρίζουμε κιόλας το λόγο που ήρθαν σήμερα στα Καμίνια για να μας παίξουν έτσι.

Όλα αυτά χωρίς να αφήνουμε κάποια υπόνοια για την αντίπαλη ομάδα, που προφανώς και δεν εμπλέκεται σε κάτι και στο τέλος της ημέρας η νίκη της ήταν δίκαιη.

Ελπίζουμε στο μέλλον σε καλύτερη αντιμετώπιση από τους ρέφερι, γιατί η προσπάθεια μας, έστω και σε αυτό το επίπεδο είναι τίμια και αγνή και δεν αιτιολογεί τέτοια συμπεριφορά. Εκτός κι αν ταιριάζει η φράση "όπου φτωχός κι η μοίρα του".

Κυρία Καρανικόλα και κύριε Κατσαπρακάκη, να είστε καλά, ευχαριστούμε για το μάθημα και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να μην ξανασυναντηθούν.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ανταγόρα για τη νίκη και τις θερμότερες ευχές μας στους εξαιρετικούς ανθρώπους του για καλή πορεία στο πρωτάθλημα».