Μια διαφορετική ημέρα για τα παιδιά  του ΚΔΑΠ Αγίου Νικολάου

 Μία διαφορετική ημέρα είχαν την ευκαιρία να περάσουν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου  τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αγίου Νικολάου "Εστία" και Αγίων Αποστόλων "Πνοή" που ήταν μία προσφορά της κας Carolien Brix και της εταιρίας της RHODES ADVENTURES.

 


Συγκεκριμένα, η κα Brix, η οποία είναι από την Ολλανδία αλλά μένει μόνιμα στη Ρόδο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, έχει την Εταιρία «Rhodes Adventures που δραστηριοποιείται κατά την καλοκαιρινή περίοδο διοργανώνοντας off road 4x4 ημερήσιες εκδρομές, προέβη σε μία κοινωνική προσφορά για τα παιδιά του σχολείου και διοργάνωσε ένα ημερήσιο Jeep Safari με τη συνδρομή όλου του προσωπικού της!
 


Έτσι, τα παιδιά μαζί με δασκάλους και κηδεμόνες, με δώδεκα αυτοκίνητα και ισάριθμους οδηγούς από την Εταιρία της κας Brix έκαναν μία διαδρομή η οποία περιλάμβανε στάσεις στα Μαριτσά, τις Επτά Πηγές, το Φουντουκλί ενώ στην παραλία των Φανών τους προσέφεραν το μεσημεριανό τους γεύμα.
 


 Αυτή ήταν η έκτη συνεχής χρονιά που  η κα. Brix πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της και θα ακολουθήσουν και άλλες.  Στόχος της είναι να ευαισθητοποιήσει και άλλους συμπολίτες μας ώστε να προσφέρουν και αυτοί.
 


Τέλος, ευχαριστεί εγκάρδια για τα όσα προσέφεραν επίσης αφιλοκερδώς τους παρακάτω:
Εστιατόριο Επτα Πηγές, ΒΑΠ, ΙΒΙΣΚΟΣ, κρεοπωλείο κ. Κουδουράκη στο Παραδείσι, βενζινάδικο ΕΛΙΝ του κ. Ελευθεριάδη Χρήστου 3ο χλμ Κρεμαστής-Μαριτσών, λαχαναγορά κ. Σφυράκη στα Τριάντα και την οικογένεια Γ. Κατταβενού.