Ο Φοίβος πάτησε κορυφή και τώρα πάει Αρχάγγελο

Ο Κλεάνθης «γκρέμισε» τον ΔΙ.ΑΣ. από την κορυφή κι ο Φοίβος που το Σάββατο ξεπέρασε επιβλητικά το… εμπόδιο της  πολύ καλής Κατταβιάς, ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα  δυο βαθμούς διαφορά από τον Κυριακάτικο αντίπαλό του, Άρη, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς για το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Κρεμαστής στο Καρακόνερο, έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πετύχει δυο γκολ και να διαχειριστεί κατά τον καλύτερο τρόπο το υπέρ της σκορ, αλλά την ερχόμενη αγωνιστική πάει στην έδρα του δεύτερου στη βαθμολογία Άρη να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να δείξει πώς δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Ο Σάββας Ορφανίδης έμεινε ικανοποιημένος μόνο από από το  πρώτο μέρος, αλλά σε αυτά τα σαρανταπέντε λεπτά κατά κοινή ομολογία …το ματς τελείωσε κι όσο κι αν προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς η Κατταβιά, που  δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο.

Η προετοιμασία του Φοίβου για τον αγώνα στον Αρχάγγελο, ξεκίνησε με τον κόουτς της ομάδας να αντιμετωπίζει μόνο δυο προβλήματα.

Τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον έξω πλάγιο ο Κώστας Καλημέρης και αποχώρησε από το ματς και την απουσία του νεαρού Φτάκλα, ο οποίος εγχειρίστηκε χθες στους προσαγωγούς σε ιατρικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.